André Hazes krijgt een waarschuwing van Bram Moszkowicz.(2 minuten lezen)

André Hazes krijgt een waarschuwing van Bram Moszkowicz.(2 minuten lezen)

15 september 2021 0 Door Nieuwskrant

André Hazes jr. en zijn vriendin Sarah van Soelen hebben het niet makkelijk gehad de afgelopen maanden. Het stel kreeg veel kritiek en vooral Sarah lag behoorlijk onder vuur. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, houdt het stel continu in de gaten en bracht maandag ook als eerst naar buiten dat Sarah zich heeft laten opnemen in een kliniek. André en zijn vriendin Sarah zijn het helemaal zat dat er ook mensen zijn die hen níet bejubelen. Hun woede is met name gericht op Yvonne. Bram Moszkowicz denkt dat André Hazes er niet verstandig aan doet om een rechtszaak te beginnen tegen showbizzwatcher Yvonne.


Zelf zinspeelde Yvonne er aanvankelijk op dat Sarah zou zijn teruggevallen in haar cocaïneverslaving, maar volgens André’s manager betreft het slechts psychologische bijstand. Sarah zou de druk van de media niet aankunnen. André en Sarah zijn zó boos dat Yvonne een terugval suggereerde, dat ze overwogen om naar de rechter te stappen.

Daar is André nu op teruggekomen. “Wat Sarah en Andre gisteren gepost hebben is allesomvattend geweest. We focussen op de positieve dingen en de aankomende versoepelingen”, heeft zijn management laten weten aan Shownieuws.

Shownieuws-ster Albert Verlinde hekelt zijn vrouwelijke evenknie Alberta. “Het zijn insinuerende dingen waar je op een gegeven moment van denkt: moet je daar niet gewoon een zaak van maken? Ook Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

Bram Moszkowicz denkt dat André Hazes jr. er niet verstandig aan doet om een rechtszaak te beginnen tegen showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Ik heb gisterenavond dus ook aan André Hazes gevraagd van: ‘Ga je er iets aan doen? Ga je naar de rechter?’ Hij denkt daar wel over na bij tijd en wijlen, maar hij zet niet door. Nou dacht ik: nu zit meester Moszkowicz hier! Heeft het kans van slagen of is het allemaal te vaag?”

Bram Moszkowicz daarop: “Nou, zo vaag is het niet, hè? Want er werd toch eigenlijk geïnsinueerd of gesuggereerd dat die vrouw aan de drugs zou zitten. Zo mag ik het toch wel opvatten. Zo zou iedereen het hebben opgevat. Het is gewoon laster en smaad als het niet zo is. Ik begrijp meneer Hazes ook wel weer, want op het moment dat je een kort geding zou aanspannen krijg je alle aandacht. Die afweging maak je als advocaat met je cliënt. Van: ‘Het kan, we winnen waarschijnlijk ook, maar denk er wel aan: alles wat wordt gezegd, wordt nog eens honderdmaal vergroot.’”

André zou best kunnen winnen, maar dat zou dan wel een pyrrusoverwinning zijn, aldus Bram. Dat is een overwinning die zoveel inspanning kost dat ze dezelfde uitwerking heeft als een nederlaag. “Ook alle mensen die nu níet hebben gelezen wat die Yvonne hoe-ze-ook-heet suggereert, gaan het dan wél lezen.”

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Hazes daar een beetje bang voor is.. “André heeft al een ervaring. Toen hij nog met Bridget was en de Privé aanpakte, kwam er tijdens die rechtszaak nog veel meer naar boven dan er eigenlijk in het verhaal stond.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!