Grote liefde van 72 jarige Angela krijgt geen visum: ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’

De 72-jarige Angela Nwachukwu uit Engeland kreeg op een dag een berichtje op facebook van ene CJ (26) uit Nigeria. Hij zorgde voor vlinders in haar buik en binnen twee maanden besloot zij dan ook om met hem te trouwen. Echter wordt hun geluk verstoord en is ze ontzettend verdrietig, dit omdat haar grote liefde geen visum krijgt.

Angela ging in gesprek met DailyMail en vertelt openhartig over haar relatie. ”Ik zag dat een jonge, knappe man me een vriendschapsverzoek gestuurd had en kon mijn geluk niet op.” In eerste instantie was ze behoorlijk sceptisch maar uiteindelijk besloot zij toch maar zijn verzoek te accepteren. CJ stuurde haar binnen een minuut een bericht.

”CJ vond mijn profielfoto heel mooi en vertelde dat hij mij had uitgekozen omdat ik zo knap ben”, aldus een Angela die ontzettend verliefd is. De twee spraken uren met elkaar en bij Angela kwamen er eigenlijk direct al fijne gevoelens. ”Hij vroeg me of ik gescheiden was en of ik kinderen had. Het was heel fijn.”

Grote liefde van 72 jarige Angela krijgt geen visum: ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’

De zonen van Angela vonden het een vreemd verhaal en bizar dat CJ zomaar uit het niets op de pagina van hun moeder verscheen. Haar zonen besloten onderzoek te doen op zijn Facebook profiel maar konden niets geks vinden. Ze gingen er van uit dat de onbekende uit Nigeria oprechte gevoelens had voor hun moeder.

Grote liefde van 72 jarige Angela krijgt geen visum: ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’

CJ besloot na een maand zijn grote liefde ten huwelijk te vragen, dit deed hij in een videocall. Uiteraard was Angela in de zevende hemel en vertrok zij direct naar Nigeria om hem voor het eerst te ontmoeten en direct te trouwen. ”Ik kon mijn geluk niet op. Eigenlijk wilden we wachten tot de huwelijksnacht, maar we konden niet van elkaar afblijven. CJ zei dat hij nog nooit zo’n mooi lichaam had gezien.”

Miracle (24) trouwt met Charles (85): ”We gaan een gezin starten”

Momenteel is Angela weer thuis maar gelukkig is zij niet, ze mist haar grote liefde enorm. Ze zet dan ook alles op alles om een visum voor hem te regelen maar tot op heden is dat zonder succes. De autoriteiten zetten een dik vraagteken achter zijn bedoelingen en denken dat hij verkeerde bedoelingen heeft.

Tot op heden krijgt ze niet wat ze wil, dit daar de autoriteiten het sterke vermoeden hebben dat CJ haar gebruikt om een visum te krijgen. ”CJ is gek op mij en kan niet van me afblijven. Ik heb reeds 21.000 pond uitgegeven in een poging een visum te regelen, maar het lukt maar niet. Ik ben van plan om advocaten in te huren om het te laten slagen.”

Vandaag de dag kost het leven ontzettend veel geld en ook in Nigeria heeft haar grote liefde het financieel behoorlijk zwaar. CJ vraagt haar dan ook behoorlijk vaak om geld en dat krijgt hij dan ook van haar. ”In Nigeria hebben mensen het niet zo breed”, zegt Angela. Ik ben verplicht om hem, als mijn man, te steunen.”

Grote liefde van 72 jarige Angela krijgt geen visum: ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’
Scroll naar boven