Artsen schrikken zich kapot tijdens keizersnede: Nog nooit eerder meegemaakt!😱😲(1 minuut lezen)

Artsen schrikken zich kapot tijdens keizersnede: Nog nooit eerder meegemaakt!😱😲(1 minuut lezen)

10 april 2022 Uit Door Nieuwskrant

Alle ouders vinden hun kinderen de mooiste en natuurlijk de meest speciale en dat is hoe het zou moeten zijn, maar voor de moeder-van-drie Chrissy Corbitt was haar vierde kind echt heel speciaal.

De 29-jarige vrouw in Florida is nu een moeder van vijf na de geboorte van het mooie meisje Carleigh. Chrissy vermoedde al dat haar vijfde kind misschien aan de grootte kant zou zijn, aangezien haar vorige kinderen 4 en 4.5 kilo waren toen ze werden geboren, maar ze had niet verwacht dat ze zo groot zou worden!

Tijdens haar vijfde zwangerschap zei haar man Larry dat haar lichaam ongeveer een maand hetzelfde bleef, maar haar buik steeds groter werd. “De buik werd groter en groter. Het leek alsof ze een enorme strandbal had en het werd steeds meer opgeblazen. “Larry vertelde Inside Edition.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Artsen komen met bizarre onthulling na onderzoek over slaaphouding!🤔😮

Chrissy had een keizersnee nodig en terwijl haar baby werd afgeleverd herinnert haar man Larry de dokter: “Ik weet niet waar het stopt met deze baby. Zijn het er twee?” Volgens hem was het de grootste baby die hij ooit had afgeleverd. Chrissy kon het niet geloven toen ze haar dochtertje kreeg.

“Ik had het gevoel dat ik een peuter had gekregen, ik dacht dat ze zou opstaan ​​en naar de kinderkamer zou lopen,” grapte Chrissy. Haar dochter Carleigh Brooke Corbitt woog maar liefst 6.5 kilo bij de geboorte. Ze was bijna twee keer zo groot als een gemiddelde baby. Chrissy kon haar ogen nauwelijks geloven.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Slecht nieuws frikandellen liefhebber? Fabrikanten komen met zorgwekkend bericht!😥