Bonje in huize van Soelen! Sarah en André niet meer welkom!(1 minuut lezen)

Bonje in huize van Soelen! Sarah en André niet meer welkom!(1 minuut lezen)

24 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Geen gezellige familiekiekjes meer op Instagram van familie van Soelen. Sarah en haar lover zijn onlangs het huis uit gezet door haar stiefvader, dit vermoedelijk vanwege een terugval op het gebied van drugsgebruik.

Volgens Yvonne is er nogal wat bonje geweest in het huis van de familie van Soelen. Zo zouden André en Sarah ‘dagelijks cocaïne gebruiken’ en zijn haar ouders daarachter gekomen. ,,Het is uit de hand gelopen, haar ouders zijn erachter gekomen en zij zijn ontzettend kwaad geworden. Ze hebben hen beiden uit huis getrapt”, onthulde Yvonne in haar Youtube-video.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Verwaarloost Linda de Mol zichzelf: ‘Ze heeft gewoon tijd voor zichzelf nodig’😥🙏

Op dat moment zijn ze beiden naar een afkickkliniek in Spanje gestuurd, maar niet naar dezelfde. Sarah is deze week teruggekomen naar Nederland, terwijl André nog in Spanje verblijft. Omdat Sarah thuis niet meer welkom is zou ze in Rotterdam verblijven, vermoedelijk bij haar beste vriendin Sydney Dé Scipio.

,,Schijnbaar zijn ze twee maanden geleden al betrapt en hebben ze een waarschuwing gekregen, maar zijn ze toch stiekem doorgegaan met gebruiken”, aldus Yvonne in haar Instagram Stories. Sarah haar stiefvader zou toen zó boos zijn geworden, dat hij ook de geldkraan dicht heeft gedraaid. Op Instagram heeft Sarah haar stiefvader dan ook meteen ontvolgd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volendammers zijn niet heel positief over Annemarie Keizer ‘Dom’😲😱