Marco Borsato in tranen: “Ik moest echt janken.”(1 minuut lezen)

Marco Borsato in tranen: “Ik moest echt janken.”(1 minuut lezen)

15 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Nadat bekend werd destijds dat Marco Borsato buiten de deur had gegeten kwam hij in een donker zwart gat terecht. Een jaar lang was het heel stil rondom de zanger en hij liet weer van zich horen met een nieuw nummer. Inmiddels zijn hij en zijn Leontine weer samen en kan hij weer lachen, echter blijft de vraag wel voor hoelang daar er vreemde geruchten over de zanger door de wandelgangen gaan. Ook nu was het raak, de zanger heeft namelijk behoorlijk zitten janken, echter waren het dit keer tranen van geluk en trots.

Zijn dochter Jada heeft namelijk een rol in de musical Roeland en haar vriendje verzorgt de muziek. Eindelijk was daar de premiere en papa en mama Borsato waren uiteraard aanwezig. Voor de camera laat Marco weten dat hij diep ontroerd is na het zien van het optreden van zijn dochter. “Ik moest echt janken. Wat je ziet is, dat is mooi, dat Jada elk jaar meer zelfvertrouwen krijgt. En als ze gaat staan en gaat zingen, komt er best veel volume uit. Ik zie die groei en dat doet me wel heel goed. Ik ben echt een beetje onder de indruk.”

Marco en Leontine mochten de repetities niet zien dus hij moest echt wachten tot de musical in premiere ging. “Ik mocht niet eerder kijken, ik zag alleen wat losse flarden. Maar nu het allemaal zo in elkaar valt… ik moest er echt een zakdoekje bij pakken.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!