André Hazes moet diep in de buidel tasten: Dit gaat de breuk met Sarah hem kosten.(1 minuut lezen)

André Hazes moet diep in de buidel tasten: Dit gaat de breuk met Sarah hem kosten.(1 minuut lezen)

23 oktober 2021 0 Door Nieuwskrant

Volgens vele geruchten is het over en uit tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Iedereen heeft kunnen zien hoe de zanger aankwam op Schiphol, samen met zijn moeder Rachel Hazes.

De stiefvader van Sarah liet een week daarvoor nog weten dat alles koek en ei was tussen de twee. Dit terwijl vele andere geruchten al lieten weten dat het over was. De breuk zou Hazes dan ook aardig wat centen kosten.

Het stel had namelijk samen een appartement gekocht, althans Hazes en de stiefvader van Sarah. ‘Bekende Buren’ is tot de conclusie dat het geen financiële meevaller gaat worden voor Hazes. Het zou hem zelfs tonnen gaan kosten deze breuk.

De twee kochten het appartement eerder dit jaar in Rotterdam Hillegersberg voor de prijs van 855.000. Er kwam een hypotheek op van 500.000 euro wat betekent dat er minimaal 355.000 euro zelf in gestoken moet zijn.

Dré zal Sarah uit moeten kopen daar Sarah en stiefpa voor de helft eigenaar zijn.. André heeft dit appartement namelijk willen kopen om dichterbij zoonlief te wonen die nog bij Monique Westenberg woont.

Volgens Bekende Buren zal de zanger minstens 2 ton aan Sarah moeten betalen om te kunnen blijven. Ook de zanger heeft door de coronapandemie weinig geld kunnen verdienen dus dit alles gaat allesbehalve meevallen.

BEKIJK OOK  Yvonne Coldeweijer houdt haar lippen stevig op elkaar: weet meer over zangeres Maan!😱🤔

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!