Lichaam van Céline Dion in protest: ‘medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen’😥😲(2 minuten lezen)

Lichaam van Céline Dion in protest: ‘medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen’😥😲(2 minuten lezen)

8 april 2022 Uit Door Nieuwskrant

Céline Dion maakte onlangs bekend dat haar shows niet door kunnen gaan in verband met gezondheidsklachten.

Haar familie, vrienden en fans maken zich zorgen om haar en ook haar zus komt nu meteen reactie. November vorig jaar stond een grote show op de agenda, echter ging deze niet door.

Het management verklaart: “Céline heeft ernstige en aanhoudende spierspasmen waardoor ze niet op haar best kan presteren. Haar medisch team blijft haar onderzoeken en behandelen.”

Zus Claudette geeft toelichting over de situatie van haar zusje. “Céline heeft te veel van haar lichaam gevraagd afgelopen tijd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Slecht nieuws frikandellen liefhebber? Fabrikanten komen met zorgwekkend bericht!😥

Het is altijd hetzelfde: ze eist verschrikkelijk veel van zichzelf. Haar lichaam stopte ermee.” Ook de leeftijd van Dion speelt een rol.

“De hormonale veranderingen die het met zich meebrengt, helpen ook niet”, klinkt het. “Céline wil gewoon weer op het podium. Maar dat kan wel een paar weken of zelfs maanden duren.”

De zangeres is ontzettend verdrietig dat de shows niet doorkunnen gaan. Ze schreef op haar Instagram: “Ik ben er kapot van.

Mijn team en ik hebben de afgelopen acht maanden aan onze nieuwe show gewerkt, en dat ik in november niet kan openen, doet me veel verdriet.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Lidl heeft een streep gezet door de verkoop van deze populaire producten!😲😫