Erica komt met bizarre onthulling over “ex” Sander!(1 minuut lezen)

Erica komt met bizarre onthulling over “ex” Sander!(1 minuut lezen)

30 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Binnenkort brengt ook Erica Meiland haar eigen biografie uit. Naar verluidt zou zijn in haar biografie behoorlijk uithalen naar ex Sander

Sander was te zien in het vorige seizoen van Chateau Meiland. Het merendeel van de kijkers had het vermoeden dat de relatie tussen Erica en Sander in scène was gezet, dit daar alles behoorlijk nep overkwam.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Werknemer Peter Gillis zwaar de pineut: ‘Waarom zou je je zo laten gebruiken’😮😢

Erica heeft altijd ontkent dat de twee een relatie hadden, maar Sander dacht daar klaarblijkelijk anders over. Jan Dijkgraaf, de schrijver van de biografie laat doorschemeren dat er twee exen aan bod komen en een man die zich voordeed als Erica haar vent.

“Er staan er twee in die echte exen zijn, Peter en Ivo, maar ook mensen die zich hebben gepresenteerd als de nieuwe man – als je begrijpt wie ik bedoel.“
Volgens Jan Dijkgraaf was Sander “nog geen seconde” de nieuwe man in Erica’s leven. “Iedereen dacht echter dat het wél zo was, omdat hij daarmee de publiciteit opzocht, dus nu moet ze wel de waarheid vertellen.” Erica zal in het boek een aantal heftige onthullingen doen over Sander de privédetective: “Laat ik het zo zeggen: de bladen zouden om dit nieuws vechten.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Flinke heibel op basisschool Dré: ‘Ouders willen klacht indienen tegen Monique’😱😲