Peter Gilles krijgt woedeuitbarsting en gaat tekeer tegen personeel.(1 minuut lezen)

Peter Gilles krijgt woedeuitbarsting en gaat tekeer tegen personeel.(1 minuut lezen)

20 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Er is één fragment in het programma Massa is Kassa die momenteel best wat stof doet opwaaien omdat Peter natuurlijk de afgelopen tijd veel in de media is geweest. Eigenaar van de vakantieparen, Peter Gilles scoort in dit fragment absoluut geen punten.

Peter loopt samen met Mark door het park gaat maar dat verloopt niet al te soepeltjes. Bij een van de caravans ligt een fiets op de grond die opgeraapt moet worden maar de werkneemster weigert dit te doen. De heren doen meerdere malen het verzoek of de fiets opgeraapt kan worden maar er wordt geen gehoor aangegeven en dus zijn ze het zat en roept Peter “Ik ben wel jouw baas!”. Veel mensen op social media geven dan ook negatieve reacties op de beelden. Iemand zegt: “Ze laten zich nu van de ware kant zien….. Echt ik liet mezelf dus ook niet voor de gek houden, zoals petertje dit zeg Bah bah….
Ze zitten er bovenop…. Even laten zien wat delegeren is of niet zoontje lief”

En iemand anders zei: “Meer respect hebben voor het personeel, dan gaat het allemaal veel beter ,en meer loon zij zijn degenen die in allerlei viezigheid komen en in recordtijd wat gewoon slavenarbeid is het in orde moeten krijgen,ik zou zeggen Mark en Nicole doe het zelf kijken hoe jullie dan piepen .Ik zou nog geen 1keer voor jullie werken vreselijk zo commanderen.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!