Rachel Hazes is klaar met Monique! ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd. Ga eens werken voor je geld”

Rachel Hazes is klaar met Monique!  ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd. Ga eens werken voor je geld”

Rachel Hazes is echt helemaal klaar met Monique Westenberg. Moeder Rachel vindt het onterecht hoe André in de media neergezet wordt en vindt dat Monique maar eens werk moet gaan zoeken. ,,Hij doet alles voor kleine Dré, en ook háár hele leven wordt nog steeds door hem betaald!”


Volgens Rachel loopt Monique alleen maar te profiteren van haar zoon en ze is het dan ook écht helemaal zat. Ze leidt een luxeleventje waarbij ze in een duur huis woont en in een peperdure wagen rijdt. En alle bonnetjes gaan regelrecht naar André.

Rachel Hazes is klaar met Monique!  ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd. Ga eens werken voor je geld”

,,Hij betaalt tot op heden nog steeds alle uitjes, alle vakanties en alle huishoudelijke kosten, tot aan de werkster toe”, klaagt Rachel in weekblad Story. ,,André krijgt de hele dag door tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen!”

Kleine Dré gaat al naar school, dus volgens Rachel kan Monique gewoon een baan gaan zoeken. ,,Monique is een vrouw van in de veertig, die niets aan haar handen mankeert. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Of André alles voor Monique blijft betalen in de toekomst is nog maar de vraag daar de band tussen de twee bekoeld is. kan het slecht gaan uitpakken voor Monique. Het zou zelfs allemaal weleens niet zo fraai kunnen aflpen voor de blondine.Volgens advocaat Mark Teurlings heb je alleen recht op partneralimentatie als je getrouwd bent of geregistreerd partnerschap hebt.

André is dus alleen verplicht om kinderalimentatie te betalen en daarmee houdt het op. ,,Als het echt een gevecht wordt en André wil kwaad, dan zou hij kunnen zeggen: ‘Je bekijkt het maar, je gaat die woning uit”. Monique kan meer verliezen dan ze misschien beseft”, legt de advocaat uit in weekblad Weekend.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven