Openhartige swingster: “Mijn man mag met mijn mama ‘spelen’. Zo blijft hij gelukkig!”(1 minuut lezen)

Openhartige swingster: “Mijn man mag met mijn mama ‘spelen’. Zo blijft hij gelukkig!”(1 minuut lezen)

5 oktober 2021 0 Door Nieuwskrant

Af en toe kom je een verhaal tegen waarbij je denkt ”dit kan toch niet waar zijn?” Het verhaal van Millie zorgt online voor veel ophef, op TikTok heeft zij zo’n 188.200 volgers. Deze jonge meid geeft haar volgers een kijkje in haar leven als swinger.

Op het populaire platform plaatst ze geregeld video’s en door haar openhartigheid krijgt zij dan ook veel positieve berichten. Millie en haar man zijn stapelgek op elkaar, echter houden zij er dus ook van om binnen hun relatie ook nog s*ks te hebben met andere mensen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zoekertje: Lukt het jou om de vierde pinguïn op te sporen binnen 5 seconden?😮🤨

Onderstaande video van Millie werd zo’n 13.4 miljoen keer bekeken en zorgde echter voor behoorlijk wat ophef. “Wil je weten hoe ik er voor zorg dat mijn man gelukkig blijft?”, vraagt ze aan de kijkers. “Ik laat hem met mijn mama ‘spelen’”, klinkt het later nog. “Ja, ik ben dat type vrouw”, besluit ze.

Binnen no time ging het filmpje viraal. “Ik hoop echt dat dit een grap is”, laat iemand weten. “Een open relatie is één ding. Maar het ‘in de familie houden’? Nee…”, lezen we verder nog. Kijk maar:

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Slechts 1 op de 5 personen weet dir raadseltje op te lossen: Wat is de vijfde zus aan het doen?🤨😌