Patricia Paay openhartig over verlies: ‘Wij beseffen ons dat ook heel goed’🙏😥(3 minuten lezen)

Patricia Paay openhartig over verlies: ‘Wij beseffen ons dat ook heel goed’🙏😥(3 minuten lezen)

23 november 2022 Uit Door Nieuwskrant

Patricia Paay heeft een ontzettende hechte band met haar 96-jarige moeder Alice. Haar groottste angst is dan ook om haar moeder te verliezen.

Paay koestert de momenten met haar moeder en gaat zo vaak mogelijk bij haar op bezoek. ,,Wij beseffen ook heel goed dat ze in haar laatste fase zit.”

Haar geliefde moeder Alice woont in een verzorgingshuis en Patricia probeert zo vaak mogelijk op bezoek te gaan bij haar moeder.

,,Onlangs heeft ze echter even opgesloten gezeten, een dag of vijf”, vertelt Patricia in gesprek met weekblad Story. ,,Ze had c0rona en een long0ntsteking.”

Gedurende een lange periode was de diva bang dat haar moeder c0rona zou krijgen, maar ondanks haar leeftijd, is haar moeder er weer bovenop gekomen.

,,Daar zijn we erg blij mee”, aldus Patricia, die de bezoekjes nu nóg veel meer koestert. ,,Ze is echt een bikkel en goed aanspreekbaar, al kan ik niet meer met haar bellen vanwege haar gehoor.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Het ziet er slecht uit voor Celine Dion: ‘Ik doe er alles aan om terug te vechten’🙏😥

De echtgenoot van Patricia, Robbert Hinfelaar, gaat graag bij zijn schoonmoeder op bezoek. ,,Om de week ga ik bij haar langs, ze is een lieve vrouw”, zegt hij in Story.

Enkele dagen geleden liet Patricia op Instagram weten dat ze weer met een mondkapje op bezoek ging bij haar moeder Alice.

,,Daar gaan we weer!”, schreef Patricia op Instagram. ,,Bij mijn moeder in het tehuis zijn de maatregelen weer flink aangescherpt.”

Patricia hoopt dat zij nog heel lang van haar moeder mag genieten en laat weten dat ze ontzettend dankbaar is dat haar moeder al de leeftijd van 96 heeft mogen bereiken.

,,Ze is 96 jaar en wij zijn dankbaar dat zij nog bij ons is en wij beseffen ook heel goed dat zij in de laatste fase van haar leven zit.

Dus wij genieten van haar zolang het ons nog is gegund!”, aldus Patricia op Instagram.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon compleet over de zeik: ‘Vileine en jaloerse reacties van sommige mensen’😱😫