Zet direct een punt achter je relatie als je partner ooit één van deze 4 dingen doet!(2 minuten lezen)

Zet direct een punt achter je relatie als je partner ooit één van deze 4 dingen doet!(2 minuten lezen)

18 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

Wanneer twee personen een relatie met elkaar aan gaan is een stevige en stabiele fundering belangrijk. Respect, liefde en vertrouwen zijn enkele belangrijke aspecten die noodzakelijk zijn om een relatie succesvol te maken.

Helaas zijn er ook heel veel relaties die helaas geen stand houden door allerlei uiteenlopende redenen. Ondanks vroege tekenen van disfunctie zijn heel veel destructieve relaties tot stand gekomen. Kortom er is een overvloed aan relaties waarbij een fundering ontbreekt. Hieronder vier aanwijzingen waar je op moet letten.

Zet direct een punt achter je relatie als je partner ooit één van deze 4 dingen doet!

Geweld in een relatie kan zich uiten in meerdere vormen, het hoeft niet altijd lichamelijk te zijn, geestelijke mishandeling komt namelijk steeds vaker voor. Wanneer je partner buitensporige verbale uitbarstingen heeft, moet er ook een alarmbel bij je gaan rinkelen. Sommige partners gooien in hun woede met spullen of maken deze kapot. Helaas duurt het vaak niet lang voordat de partner omslaat en zijn partner lichamelijk gaat mishandelen. Deze buien neigen heel vaak naar complete escalatie en zal zonder professionele hulp op zeker niet verdwijnen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Roy Donders heeft plannen voor heftige ingreep: ‘echt wel een ding’

Bijna altijd horen we: ‘Eens een bedrieger, altijd een bedrieger’. Zodra je partner jullie relatie bedriegt is dit een teken dat er geen respect en liefde voor jullie relatie aanwezig is. Als de lijn eenmaal overschreden is bestaat de kans dat je partner vaker deze lijn zal overschrijden.

Er zijn tal van zeer destructieve gedragsproblemen, denk hierbij aan drugsmisbruik, alcoholisme, s*ksverslaving en compulsief gokken. Voornamelijk vrouwen voelen de verplichting om alles op alles te zetten op de verslaafde partner en hun relatie te redden. Echter is er bij destructieve gedragsproblemen intensieve begeleiding en counseling nodig, kortom de hulp van een deskundige.

Voornamelijk mannen met een laag zelfbeeld laten tekenen van extreme jaloezie zien, maar ook van bezitterig gedrag. Ook een vrouw heeft behoefte aan sociale interactie en een partner die haar niet in de weg staat. Helaas leidt dat bezittelijke gedrag vaak tot woede en geweld binnen een relatie.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Roy Donders heeft plannen voor heftige ingreep: ‘echt wel een ding’