Rachel Hazes ontmaskerd: ‘Gierige André betaalt helemaal niets aan Monique’(1 minuut lezen)

Rachel Hazes ontmaskerd: ‘Gierige André betaalt helemaal niets aan Monique’(1 minuut lezen)

20 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

Rachel Hazes haalde flink uit naar ex-schoondochter Monique Westenberg. Volgens Rachel moest de blondine maar eens gaan werken voor haar centen en niet zo profiteren van haar zoon.

Volgens Rachel zou zoon André de hele dag tikkies krijgen van zijn ex en alles voor haar betalen. Volgens Yvonne Coldeweijer blijkt daar niets van te kloppen en wil Rachel de goede naam van Monique helemaal in de vernieling te roddelen.

Gierige André betaalt niks

Volgens Yvonne verkoopt Rachel platte leugens. “Dreetje Hazes, hoe gênant vind jij het zelf dat je moeder in de media vertelt dat jij alimentatie betaalt, terwijl je toch zelf best wel goed weet dat je dat helemaal niet doet? En Monique weet het ook.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zanger Waylon terug na radiostilte: Ook Bibi staat stil bij dit bijzondere moment🙏😍

Meer nog: Monique krijgt geen cent. “En die wordt nu zwartgemaakt door jouw moeder in de media, terwijl jullie twee allebei weten dat jij helemaal geen alimentatie betaalt. Hoe gênant is dit voor jou? Wist je ervan dat je moeder dit ging zeggen tegen de Story? Heb jij toevallig heel stoer gedaan tegen je moeder ofzo? Van: ‘Ik betaal alles voor haar!’”

Geen alimentatie

Yvonne gaat verder met haar verhaal en laat weten dat Hazes helemaal geen alimentatie betaalt aan Monique. “Dat is nog nooit gebeurd. Er zijn wel dingen die André betaalt, namelijk het huis. Het is ook zijn huis. Je gaat toch geen huur vragen aan je eigen ex-vrouw die voor jouw zoon zorgt? (…) Welke vader doet dat voor zijn zoon? Zij zorgt letterlijk fulltime voor zijn zoon.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique gaat akkoord met voorwaarde André: ‘Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden’😌😯