Ex-vrouw Emile Ratelband doet schokkende onthullingen: ‘gevaarlijke, destructieve kant’(2 minuten lezen)

Ex-vrouw Emile Ratelband doet schokkende onthullingen: ‘gevaarlijke, destructieve kant’(2 minuten lezen)

9 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

Moon de ex vrouw van Emile Ratelband heeft na jaren van zwijgen eindelijk een interview gegeven waarin zij haar schokkende verhaal doet over haar ex man Emile Ratelband die haar werkelijk terroriseerde. Ze vindt dat de kinderen nu groot genoeg zijn dat het ze niet meer kan schade als ze nu naar buiten treedt.

Acht jaar geleden gingen Moon en Emile Ratelband uit elkaar. Verschillende rechtszaken volgden waar niet altijd duidelijk het verhaal van Moon naar voren kwam, omdat ze ter bescherming van haar kinderen niet met de media wilde praten. Emile daarin tegen greep elke kans om zijn ex vrouw zwart te maken in de media. Moon doet nu 8 jaar later haar schokkende verhaal en doet een aantal bizarre onthullingen.

,,Mijn ex is een man met meerdere gezichten. De leuke en gezellige kant die hij, toen ik hem net kende, voornamelijk liet zien. De gevaarlijke, destructieve kant zag ik pas later.” Terwijl Moon al een keer aangifte tegen Emile Ratelband had gedaan wegens mishandeling, was het stel twee kinderen later nog samen. ,,Ik was bang van hem en bleef toen, hoe onbegrijpelijk voor sommigen nu achteraf, toch bij hem.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Wat is er gebeurd met voetbalanalist Johan Derksen? Kijkers weten niet wat ze zien!😲😱

,,Hij probeerde me omver te rijden, dreigde de kinderen van me weg te nemen, probeerde me te wurgen en schold me uit voor van alles en nog wat. Ik raakte mezelf totaal kwijt. Van een vrouw die alles had, veranderde ik in iemand die onder het juk van een tiran leefde.” Moon besloot zo’n acht jaar geleden te vluchten van Emile en trok in bij haar ouders in Rotterdam. Ratelband liet het er niet bij zitten en schakelde de kinderbescherming in. Van de kinderbescherming kreeg Moon het volgende te horen: ,,De kinderen hebben toch geen blauwe plekken, dus laat ze gewoon naar hun vader gaan.”

,,Ondertussen kwam mijn ex met steeds gekkere verhalen” vertelt Moon en werden de rollen omgedraaid. Ratelband bracht allerlei verhalen de wereld in, zo zou zij aan de drugs zitten, mishandelde ze haar kinderen en zou zij bipolair zijn. Ook zorgde hij dat hun zoon bij Moon werd weggehaald ,,en ik was ineens de moeder die niet meewerkte”. ,,Door nu voor het eerst naar buiten te treden wil ik zichtbaar maken dat het hele systeem niet werkt. Ik vind dat de wijze waarop de staat met huiselijk geweld omgaat in de context van scheiding omgaat, moet stoppen.”

Emile heeft inmiddels ook gereageerd op de uitspraken van Moon. Emile zegt hier het volgende over: ,,Het boek ‘Moon’ is dicht. Alle rechtszaken van de laatste jaren heeft zij verloren. Zij zoekt nu met ‘aar verhaal’, dat ik ten stelligste weerspreek, de publiciteit, terwijl de rechter, in het belang van de kinderen, toegezegd is niet meer te doen. Ik probeer mijn, hoe moeilijk ook want veel van wat Moon zegt is niet waar, wel aan deze toezegging te houden en daarom laat ik het hierbij”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Bizar: Arjen Lubach duikt het bed in met jonge studenten die zich hebben aangeboden😲😱