Dave Roelvink heeft niet de droom om te trouwen met zijn grote jeugdliefde!😲😫(3 minuten lezen)

Dave Roelvink heeft niet de droom om te trouwen met zijn grote jeugdliefde!😲😫(3 minuten lezen)

5 oktober 2022 Uit Door Nieuwskrant

Dave Roelvink geniet van zijn leven met jeugdliefde Jazzlyn en hun zoontje Dean. Hij is ontzettend gelukkig maar trouwen lijkt er niet in te zitten.

„Trouwen zit er bij ons – nog niet – in. Tenminste, we hebben alle twee niet heel erg de droom om te trouwen. Een ring om een vinger of een handtekening op een A4tje, hoeft voor ons niet zo”, laat Dave weten aan Shownieuws.

Dave en zijn partner werden vorig jaar ouders van zoontje Dean. Ze hebben er bewust voor gekozen om hem niet herkenbaar in beeld te brengen op social media.

Zowel Dave als zijn vriendin vinden dat hun zoontje later zelf de keuze moet maken of hij wel of geen bekend gezicht wil worden.

Opa Dries heeft deze keuze nooit gegeven aan zijn zoons Dave en Donny. „Dave en Donny waren al in beeld toen ze een paar uur oud waren volgens mij. Alles is altijd op tv geweest van ons.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Samantha Steenwijk openhartig over affaire: consequenties voor babyplannen! 🙏😥

Misschien dat hij daardoor zelf wel denkt van: ‘Dat ga ik met mijn zonen niet doen’, en dat respecteer ik”, vertelt Dries aan Shownieuws.

De oudste zoon van Dries is ondanks het feit dat trouwen niet hoeft, wel ontzettend gelukkig. „We zijn gewoon gelukkig met z’n drieën.”

Shownieuws vraagt hem vervolgens of ze plannen hebben voor gezinsuitbreiding. „Gelukkig met z’n vieren zal ook nog kunnen.

We zijn heel blij met die kleine nu. Maar ik sluit niet uit dat we ooit nog misschien een kindje erbij zouden willen. Maar op dit moment zijn we echt compleet voor ons gevoel.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marianne Weber stelt haar fans enorm teleur: ‘Dat is allemaal niet te betalen’😥😮