Breaking: Mark Rutte doelwit van een aanslag of ontvoering. “De spotters zijn al gesignaleerd in zijn omgeving.”(1 minuut lezen)

Breaking: Mark Rutte doelwit van een aanslag of ontvoering. “De spotters zijn al gesignaleerd in zijn omgeving.”(1 minuut lezen)

27 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Zojuist bij ons binnengekomen: Demissionair premier heeft extra zware beveiliging gekregen nadat er signalen zijn gekomen dat hij een mogelijk doelwit is van een aanslag of een ontvoering. Deze dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad.

Dit melden zeer betrouwbare bronnen vandaag aan De Telegraaf. Er zijn inmiddels ook ‘spotters’ gesignaleerd in de omgeving van Mark Rutte. Dit zouden spotters zijn die wellicht banden hebben met de Mocro-maffia. Mogelijke doelwitten worden bijna altijd eerst in de gaten gehouden door deze spotters, voordat de ‘hitters’ toeslaan.

Demissionair premier Rutte is al een hele lange tijd een liefhebber van fietsen en verplaatst zich het liefst per fiets door de straten van Den Haag. Sinds deze signalen zijn gekomen wordt hij extra beveiligd door middel van zichtbare en onzichtbare maatregelen. Meer volgt…

BEKIJK OOK  Emotionele Celinde Dion neemt afscheid: Volgers reageren vol emotie😲🙏

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!