Familie van Soelen komt met bevestiging: Sarah zit in een kliniek in Spanje.(1 minuut lezen)

Familie van Soelen komt met bevestiging: Sarah zit in een kliniek in Spanje.(1 minuut lezen)

14 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Het is geen geheim dat Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes een heftige periode achter de rug heeft. Sinds ze namelijk een relatie met André heeft krijgt ze extreem veel (negatieve) aandacht. Een mens kan wel wat verdragen echter lijkt het er nu op dat het Sarah allemaal teveel geworden is. Momenteel zit zij in een kliniek in Spanje zodat ze hulp kan krijgen om te leren omgaan met negatieve kritiek. Haar familie heeft bevestigd dat zij inderdaad in Spanje zit voor hulp.

Vorige week is Sarah vertrokken naar Spanje en voorlopig zal zij daar ook nog even een tijdje blijven. „Ze zit daar om helemaal tot zichzelf te komen. Ze leren haar hoe ze alle drukte moet managen, waar ze haar prioriteiten moet hebben en hoe ze bijvoorbeeld lelijke berichten moet negeren.”

Sarah heeft in het verleden ook al een cocaine verslaving gehad maar daar is ze al twee jaar vanaf. „En dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat heel goed. Ze zit nu in Spanje op een plek waar mensen komen met een burn-out of als het gewoon allemaal even te veel is. Ze zit daar om even op adem te komen en om middels therapie de juiste handvaten te krijgen om met alle aandacht om te gaan.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!