Noodkreet van Sarah van Soelen: ‘Dit is pesten. Dit moet stoppen!’(1 minuut lezen)

Noodkreet van Sarah van Soelen: ‘Dit is pesten. Dit moet stoppen!’(1 minuut lezen)

14 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Het is niet zo heel gek dat Sarah van Soelen er helemaal doorheen zit. Ze krijgt sinds bekend is geworden dat ze de nieuwe vriendin van Hazes is, ontzettend veel kritiek. Eerder werd al gemeld dat het niet alleen om online kritiek gaat, Sarah zou nog niet zo heel lang geleden ook bedreigd zijn waardoor beveiliging inschakelen noodzakelijk werd.

Momenteel verblijft zij in een kliniek in Spanje om hulp te krijgen, hulp zodat ze kan leren hoe ze het beste om kan gaan met negatieve en vooral heftige kritiek. Haar familie heeft laten weten dat zij daar inderdaad voor hulp zit, voor hoe lang is nog niet bekend.

Op social media zijn er diverse mensen die Sarah nauwlettend in de gaten houden, zo ook Yvonne, beter bekend als Alberta Verlinda. Alles wat zij kan vinden of wat zij hoort over het stel plaatst zij op Instagram, veelal de praatjes die in de gangen de ronde gaan.

Dat alle negatieve reacties Sarah behoorlijk raken is nu dus wel duidelijk en ook laat zij zelf nu in haar Instagram Stories weten dat het pesten echt moet stoppen. “En nu zijn voor mij de grappen klaar. dit heeft niks meer te maken met roddelen, dit is gewoon, zoals ik het noem pesten”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!