Goed nieuws voor mannen: Dit speeltje zorgt ervoor dat je pielemuis tot wel 3 centimeter groter wordt!??(1 minuut lezen)

Goed nieuws voor mannen: Dit speeltje zorgt ervoor dat je pielemuis tot wel 3 centimeter groter wordt!??(1 minuut lezen)

22 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

De wereld van s*ksspeeltjes is oneindig en het assortiment is dan ook extreem groot. Er is van alles te vinden in alle mogelijke vormen en maten, met of zonder trilfunctie en ga zo maar door. Heel af en toe komt er echt iets nieuws op de markt waar vele mannen en vrouwen rode oortjes van krijgen, dat is nu ook het geval bij dit item. Er is namelijk een pomp voor de pielemuis aanwezig op de markt en deze heeft fijne eigenschappen.

De meeste mensen denken bij het woordje pomp niet aan een speeltje voor volwassen maar toch is dit wel degelijk het geval. «Het is in principe een apparaat dat de pielemuis vacuüm zuigt. Hierdoor wordt er meer bloed naar de pielemuis gepompt, wat zorgt voor een grotere staande jongeheer», aldus seksuoloog Daniel Becker aan Women’s Health.

Glijmiddel

Het is belangrijk dat de huid rond het mannelijk lid enigszins glad is, tevens is glijmiddel essentieel, niet alleen omdat dat in eerste instantie aangenamer aanvoelt, maar ook omdat de pielemuis zo beter vacuüm wordt gezogen. Voorbereidend werk bij dit speeltje is ook wel noodzakelijk.. Je kan de pomp namelijk best pas aanbrengen wanneer de jongeheer al enigszins gespannen is. Dan kan je beginnen pompen, wat ervoor zorgt dat er meer bloed aanwezig is in het lid, tot de gewenste druk wordt bereikt.

Goed nieuws voor mannen: Dit speeltje zorgt ervoor dat je pielemuis tot wel 3 centimeter groter wordt!??

Daarna komt de pielemuisring van pas. Die schuif je na het pompen over de pielemuis en zorgt ervoor dat die langer blijft staan. Zonder ring blijft meneer gemiddeld een kwartier 2,5 centimeter groter, met ring duurt het wat langer. Uiteraard is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing van jouw specifieke pomp op voorhand grondig doorneemt. Tevens is het noodzakelijk dat je onmiddellijk de druk verlaagt als je pijn ervaart. Maar mits een juist gebruik, kan de pomp ongetwijfeld zorgen voor wat meer pit tussen de lakens.

Foto Unsplash