Foto liegt er niet om. Bridget Maasland wederom hélemáál uit de kleren.(1 minuut lezen)

Foto liegt er niet om. Bridget Maasland wederom hélemáál uit de kleren.(1 minuut lezen)

13 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

Bridget Maasland heeft toch wel veel pech gehad de laatste periodes. Ze dacht dat ze de ware had gevonden in Hazes, echter hield die relatie geen stand, vervolgens was daar vriendje Christian, echter was dat ook geen blijvertje. Onlangs verloor ze ook nog eens haar collega Peter R. de Vries door een laffe aanslag, kortom een hoop heftige gebeurtenissen.

Toch heeft ook deze blondine besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten en alles uit het leven te halen. Woensdagmiddag plaatste Bridget een wel heel bloot kiekje op haar Instagram. Zonder kleding aan poseert zij in de spiegel van haar badkamer. Bij het plaatje plaatst ze de tekst: ,,Nu languit in bad en beginnen met Grey’s Anatomy seizoen 1 aflevering 1. Check mijn story voor de tattoo”, schrijft ze erbij.

Uiteraard volgen er vele reacties, positief maar ook negatief. Velen reageren met: ,,Prachtig!”, maar zijn er ook veel volgers in shock. ,,Dit hoef je toch niet te laten zien? Je bent al mooi”, reageert iemand. En een ander: ,,Gewaagd!” De tatoeage op haar onderrug zorgt voor vragen daar het niet meteen duidelijk is, wat het nou exact is. ,,Wat zie ik een tattoo? Wat staat erop?”, vraagt een volger. ,,Het is een vogel, staartmees op een tak met bloemen”, bevestigt Bridget zelf.

BEKIJK OOK  Zoon René le Blanc laat wederom van zich horen: 'Ik walg ervan'

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!