Moeder wil anderen waarschuwen: Dit vonden artsen in het oortje van haar dochter!

Moeder wil anderen waarschuwen: Dit vonden artsen in het oortje van haar dochter!

Jessica DeLoach uit Arkansas werd onlangs bekend met een verontrustende TikTok-video die viraal ging. In de video is te zien hoe ze een verontrustende ontdekking deed in het oor van haar tweejarige dochter tijdens het badderen.

In haar video begint Jessica haar verhaal met: “In eerste instantie dacht ik dat het wat etensresten waren.” Maar de werkelijkheid bleek anders.

“Ik was buiten aan het tuinieren en mijn kleine meid was buiten aan het spelen. Toen ik haar later op de dag in bad deed, merkte ik dat vreemde object op in haar oor.”

“Ik dacht eerst aan voedsel, maar dat leek me sterk.”   Na contact met een kinderarts, besloot Jessica haar dochter mee te nemen voor een medische controle.

Jessica was helemaal van streek en wist niet wat ze hoorde toen de arts naar het oor van het kind keek. Tot haar schrik ontdekte de arts twee teken die zich in het oor van het kind hadden genesteld.

“Het verwijderen was een hele uitdaging. Mijn taak was om mijn. . .

Volgens Jessica was het een uitdaging om haar dochter kalm en stil te houden tijdens het verwijderen van teken. Ze legde uit: “Voor een peuter is het moeilijk te begrijpen wat een dokter precies doet. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen en zijn de teken verwijderd.”

Ze benadrukte: “Ik ben opgelucht dat ze er geen nadelige gevolgen aan heeft overgehouden. Ik deel dit om andere ouders te alerteren op het risico van teken tijdens de zomermaanden.”

Na het delen van haar verhaal, kwamen er soortgelijke ervaringen naar voren van ouders die vertelden hoe teken van hun huisdieren naar hun kinderen waren overgegaan. Jessica benadrukte dat dit blijkbaar vaker gebeurt dan men zou denken.

Scroll naar boven