Dit is hoe je telefoongesprekken opneemt.(1 minuut lezen)

Dit is hoe je telefoongesprekken opneemt.(1 minuut lezen)

8 november 2022 0 Door Nieuwskrant

Weet je meestal niet meer wat je hebt besproken in een telefoongesprek? Zodra emoties oplopen in een gesprek, dan vergeten we kleine details die misschien belangrijk waren. Het is dus handig om de gesprekken voor eigen gebruik op te nemen.

Telefoongesprekken opnemen voor eigen gebruik is wettelijk gezien niet verboden in Nederland. Je kunt altijd aan het begin van een gesprek aangeven dat je het gesprek opneemt voor eigen gebruik. Vraag dus altijd vóór het gesprek om toestemming om het op te mogen nemen.

Deze apps kun gebruiken om je telefoongesprekken op te nemen.

TapeACall Pro
Wil je regelmatig gesprekken opnemen? Dan kun je het beste kiezen voor deze app.
Het is niet moeilijk om het te gebruiken. Selecteer eerst de opname functie en daarna de knop samenvoegen indrukken. Je kunt de gesprekken in een cloud bewaren email een back-up naar jezelf.

OpenPhone
Deze app is makkelijk in gebruik en neemt de gesprekken heel goed op.Dat kan zowel met iOS als met Android telefoons. Goed voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé gesprekken. Je kunt de toegang delen met een paar mensen die een nummer delen. De beheerder kan de gesprekken door middel van de app verwijderen.

Call Recorder
Deze app neemt alle gesprekken op, dus ook van andere apps zoals Skype, Whatsapp en Slack.
De app gebruikt hiervoor de VoIP, Voice over IP techniek. Je kunt hier gratis gebruik van maken of gaan voor een betaalde versie met meer mogelijkheden.