Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders: Rol van traditionele vader en meer!

In Australië woont de 39-jarige Jake en hij is dringend op zoek naar een baan. Om toch wat geld te kunnen verdienen heeft hij iets unieks bedacht. Voor dertig euro per uur kunnen alleenstaande moeders hem namelijk huren, hij zal dan de rol van traditionele vader op zich nemen.

Voor een alleenstaande moeder kan het behoorlijk lastig zijn om alle ballen in de lucht te houden. Zo hebben ze de zorg voor de kinderen en velen werken ook nog eens. Jake die voorheen op de vrachtwagen zat kwam op het idee om zich zelf dan ook te verhuren.

Voor een uur de traditionele vader uithangen vraagt Jake 30 euro per uur. We kunnen wel stellen dat dat een flink bedrag is, en helemaal voor alleenstaande moeders, toch krijg je er volgens Jake kwaliteit voor terug. Online heeft hij een lijst geplaatst waarop al zijn diensten te zien zijn.

Jake draait zijn hand nergens voor om en zal dan ook met plezier de kinderen meenemen naar sportwedstrijden of naar het park om heerlijk te ravotten. Tevens gaat hij één of twee keer per maand iets leuks doen met het desbetreffende kind, uiteraard mag het kind dan een activiteit kiezen.

Werkloze Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders

Wel is belangrijk om te melden dat zijn tarief na 16.00 uur omhoog gaat, dan moeten de moeders meer betalen per uur. Maar Jake zou Jake niet zijn als hij ook niet iets zou verzinnen voor de moeders en dus kunnen de dames hem ook inhuren om zelf vermaakt te worden.

Werkloze Jake (39) verhuurt zichzelf aan alleenstaande moeders

Een heerlijk diner in een restaurant, een avondje naar de bioscoop, alles is mogelijk. De moeders mogen zelfs met hem op de foto maar dan moeten ze wel extra betalen. Kom je als moeder iets tekort onder de lakens, dan is het ook mogelijk om hem in te huren, uiteraard tegen een flinke bijbetaling.

Scroll naar boven