Iedere maand opnieuw krijgt zij ruim €2000 aan uitkeringen en ze vindt het schandalig dat ze van zo weinig geld moet leven

Video: Ze krijgt iedere maand 2000 euro aan uitkeringen, maar vindt het schandalig dat ze moet leven van zo weinig geld

Dit is Debbie Merton. Ze is 46 jaar en krijgt inmiddels al ruim 24 jaar elke maand een lekker bedragje van haar uitkering gestort. Toch spookt er nog iets rond in haar hoofd. De Koningin van Engeland is namelijk een door in haar oog. Ze heeft een gigantisch paleis en hoeft daar eigenlijk niks voor te doen.

Iedere maand opnieuw krijgt zij ruim €2000 aan uitkeringen en ze vindt het schandalig dat ze van zo weinig geld moet leven

Ze heeft in het verleden wel geprobeerd aan het werk te komen, maar het wilde maar niet lukken. Ze werd constant afgewezen omdat ze de juiste benodigdheden niet had. Dat zorgde voor frustratie en boosheid. Haar handicap is niet zichtbaar met het blote oog, maar ze casht er wel mooi 2000 euro per maand mee.

Dit 2000 euro gaat op aan rekeningen, voedsel, entertainment en onderhoudskosten voor haar reptielen. Ze vindt het schandalig dat ze van zo weinig moet leven. Ze gaat verhuizen en loopt het risico op straat te belanden. Ze eist dat de overheid haar helpt met het vinden van een sociale woning.

Overigens heeft de Debbie veel overlast veroorzaakt in haar huidige woning. Zo is de politie een keer wel 5 keer op 1 dag aan de deur geweest en kwamen er klachten over geschreeuw en luide muziek. Ze vindt dat ze dit wel verdient, aangezien de koningin en haar kleinkinderen niks hoeven te doen voor hun rijkdom.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven