Wat is hier aan de hand? Martien en Erica Mailand nemen drastisch besluit!(1 minuut lezen)

Wat is hier aan de hand? Martien en Erica Mailand nemen drastisch besluit!(1 minuut lezen)

21 juli 2021 0 Door Nieuwskrant

Het is geen geheim dat Martien en Erica behoorlijk wat tegenslag hebben gehad met de verkoop van hun chateau in Frankrijk.

Verschillende geintresseerden lieten het afweten en op het moment dat de verkoop bijna rond was, haakte ook die kandidaat af. De vraagprijs ging drastisch naar beneden maar ook dat hielp uiteindelijk niets. Vandaag bereikt ons het nieuws dat ze het chateau in Frankrijk uit de verkoop hebben gehaald. De reden waarom het chateau uit de verkoop is gehaald is onbekend, dus het blijft gissen.

Het stel gaf enige tijd geleden al aan dat ze nooit meer een B&B willen runnen, dus we gaan er niet vanuit dat ze het kasteel toch willen houden. De kans bestaat dat ze deze keuze hebben gemaakt op advies van de makelaar. Het komt regelmatig voor dat huizen die maar niet verkocht worden tijdelijk uit de verkoop worden gehaald. Om een nieuwe impuls te kunnen geven aan de verkoop wordt een object dan een aantal weken of maanden van alle verkoopsites gehaald. Uiteraard hebben we hier wel met de familie Meiland te maken en hebben ze er misschien wel plannen mee.

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!