Albert Verlinde maakt korte metten met Sonja Bakker. ‘Sodemieter op, Sonja!’(1 minuut lezen)

Albert Verlinde maakt korte metten met Sonja Bakker. ‘Sodemieter op, Sonja!’(1 minuut lezen)

20 september 2021 0 Door Nieuwskrant

De afgelopen periode ligt Sonja Bakker goed onder de loep en wordt zij behoorlijk onder vuur genomen door bekend en onbekend Nederland. Ook Albert Verlinde heeft het helemaal gehad met Sonja, vooral nadat hij het interview met weekblad Weekend had gezien. Volgens hem overdijft Sonja en moet ze zich niet zo aanstellen.

Nadat bekend werd dat Sonja Bakker vrijwel al haar recepten heeft gestolen van andere foodbloggers, is ze flink door het slijk gehaald. Een aantal dagen geleden heeft ze zelfs bekend gemaakt dat ze er even helemaal mee stopt en dat ze ‘kapot’ is. Ze heeft zelf ook toegegeven dat er dingen gekopieerd maar heeft zichzelf enorm in een slachtofferrol gezet. “Er is een klopjacht op mij geopend”, zegt ze tegen De Telegraaf. “Daar kan ik niet meer tegen opboksen. Ik ben gesloopt en ben toe aan rust.”

Albert is echter helemaal klaar met de dieetgoeroe en irriteert zich mateloos aan haar. “Dat is weer zo’n ‘huiliehuilieverhaal’”, zegt de gossip expert. “Ik vind het zo irritant dat de kop van het artikel is: ‘Er is een klopjacht op mij.’ Dan denk ik: sodemieter op Sonja! Er is een klopjacht? Mensen zijn erachter gekomen dat jij recepten overgenomen.”

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!