Voormalig detective blijft bij theorie: ‘Ontvoering van Maddie McCann in scène gezet door ouders’(2 minuten lezen)

Voormalig detective blijft bij theorie: ‘Ontvoering van Maddie McCann in scène gezet door ouders’(2 minuten lezen)

17 september 2021 0 Door Nieuwskrant

Voormalig detective Goncalo Amaral doet eigenlijk geen interviews meer maar besluit toch een uitzondering te maken en zijn verhaal in het Duitse BILD te doen. Goncalo blijft bij zijn theorie dat de ontvoering van Maddie McCann in 2007 in scène is gezet door haar ouders.

De ontvoering van het drie-jarige meisje Madeleine McCann, is misschien wel één van de grootste raadsels ooit. Het gezin McCann was in 2007 op vakantie en verbleef in een appartement in de Portugese badplaats Praia da Luz. Het kleine meisje is dan ook verdwenen vanuit dat appartement. Sinds die verdwijning gaan er allerlei theorieën de ronde maar geen van allen heeft geleid tot de vraag waar we al meer dan tien jaar mee zitten: wat is er gebeurd met Maddie?

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Asielzoekers zijn pislink: COA gaat in op eisen van Nieuwe Nederlanders!😲😱

Na de verdwijning kwam de Portugees Goncalo Amaral aan het hoofd te staan van het onderzoek en leidde dat onderzoek dan ook tot in oktober van 2007. Nadat hij zich in de pers kritisch had uitgelaten over de Britse politieagenten met wie hij samenwerkte, werd hij ontslagen. Zij onderzochten Volgens deze detective onderzochten de politieagenten alleen verdachten die de ouders van het meisje de moeite waard vonden.

Er is inmiddels wel een verdachte aangewezen, echter weten we tien jaar later nog steeds niet wie Maddie heeft ontvoerd. De Duitse p*dofiel Christian Brückner werd ervan beschuldigd het meisje ontvoerd te hebben. Maar volgens Amaral wordt hij gebruikt als zondebok. ,,Maddie’s ontvoering is in scène gezet”, aldus Amaral in BILD. De p*dofiel zou perfect in het plaatje passen, wat hij zeer verdacht vindt. ,,Hij is bijna de perfecte verdachte.”

Goncalo denkt nog altijd dat de ouders van de kleine Maddie zélf achter de verdwijning zitten. De reactie van moeder Kate toen ze ontdekte dat Maddie verdwenen was uit het appartement, is volgens hem ook vreemd. ,,Toen ze zag dat Maddie verdwenen was, liep ze terug naar het restaurant in plaats van meteen om hulp te schreeuwen of de telefoon te pakken”, zei hij eerder. ,,Die reactie is niet normaal als je kind verdwenen is.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Slecht nieuws frikandellen liefhebber? Fabrikanten komen met zorgwekkend bericht!😥