Heftig: Avondje uit met vriendinnen loopt fout af voor Monique Westenberg.(1 minuut lezen)

Heftig: Avondje uit met vriendinnen loopt fout af voor Monique Westenberg.(1 minuut lezen)

13 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

We zijn er nog niet, maar beetje bij beetje vinden er versoepelingen van de coronamaatregelen plaats en kunnen we weer meer. Gezellig op het terras zitten met vrienden, een hapje eten in een restaurant met je partner of genieten van een heerlijk avondje bij de Amsterdamse Zomer. Online hebben we beelden kunnen zien van Monique bij de Amsterdamse Zomer en het was overduidelijk dat ze het reuze naar haar zin had.


Monique heeft een behoorlijk heftige periode achter de rug gehad maar probeert het leven weer op te pakken. Samen met haar vriendinnen naar de Amsterdamse Zomer, was dan ook iets waar zij erg naar uit keek. ,,Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie”, schrijft ze in haar column voor Vriendin. Monique drinkt normaliter met mate maar had ditmaal zin in een feestje. ,,Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Goed gegeten had de blondine niet, met alleen een couscoussalade in de maag bleef ze maar door drinken. Op de terugweg naar huis werd ze plots misselijk en toen was het allemaal niet meer zo grappig. ,,We zijn op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin de auto kon zitten.” Maar het was al te laat. ,,Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.” De blondine keek de volgende ochtend naar haar wagen en zag dat deze onder het braaksel zat. Haastig ging zij met een emmer sop naar buiten om de boel schoon te maken. ,,De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden.”

BEKIJK OOK  Zoon René le Blanc laat wederom van zich horen: 'Ik walg ervan'

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!