Waarom azijn en baking soda je beste vrienden zijn.

Automatische concepten

In de wereld van natuurlijk schoonmaken zijn azijn en baking soda de koning en koningin. Deze twee pantry-nietjes hebben tal van gebruiksmogelijkheden die je huis sprankelend schoon kunnen maken zonder de behoefte aan agressieve chemicaliën.

  • De kracht van azijn: Meng azijn met water in een 1:1 verhouding in een spuitfles voor een allesreiniger die op bijna elk oppervlak kan worden gebruikt. Het is ook geweldig voor het ontkalken van koffiezetapparaten en kranen. Vind je de geur te sterk? Voeg een paar druppels essentiële olie toe voor een aangenamer aroma.
  • Baking soda wonderen: Deze geweldige stof kan worden gebruikt om oven, magnetron en zelfs badkuipen te reinigen. Bestrooi een beetje op het te reinigen oppervlak, voeg wat water toe om een pasta te maken en schrob weg. Je zult versteld staan van het resultaat!
  • Samen zijn ze dynamisch: Giet wat baking soda in een verstopte afvoer, gevolgd door azijn, en kijk hoe ze samenwerken om verstoppingen op te lossen.

Azijn en baking soda zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook vriendelijk voor je portemonnee. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoonmaakarsenaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven