Wereldwijd zijn vrouwen razend enthousiast over DIT s*ksspeeltje!(2 minuten lezen)

Wereldwijd zijn vrouwen razend enthousiast over DIT s*ksspeeltje!(2 minuten lezen)

23 augustus 2021 0 Door Nieuwskrant

Door de pandemie en de lockdown konden vele bedrijven hun hoofd niet meer boven water houden, vele bedrijven gingen verloren. Toch pakte de lockdown voor sommige bedrijven zeer gunstig uit, denk hierbij aan de speeltjes-industrie voor volwassenen. De industrie heeft het drukker dan ooit en het blijkt dat één specifieke v*brator extreem veel besteld werd. “Nog nooit zo’n hoogtepunt gehad”, klinkt het in de online reviews.

“Neem een dagje vrijaf, drink voldoende water en vergeet vooral niet om op voorhand enkele stretchoefeningen te doen”: dat waren de instructies die een koper van haar vriendinnen had gekregen alvorens ze het populaire speeltje in huis haalde. “Ik dacht: ‘Wat een drama queens”, schrijft de anonieme vrouw in een review op Amazon.

Al snel moest de dame in kwestie haar vriendinnen gelijk geven. “Ik ben nog nooit zo snel en zo hard klaar gekomen in mijn leven. Ik begon te spuiten, en dat heb ik NOG NOOIT GEDAAN”, klinkt het. “Ik probeerde het uit te schakelen, maar drukte per ongeluk als een maniak op alle knopjes, waardoor het nog harder begon te zuigen en ook begon te v*breren bij mijn G spot. En ik kwam weer klaar. Ik ben er vrij zeker van dat ik zweefde. Het hoogtepunt was eindeloos.”

Waarom is deze vibrator zo goed?

“Ruim vijf minuten lang schudde ik over mijn hele lichaam. Ik kon niet uit bed opstaan. Ik staarde versuft naar het plafond en had geen idee meer wie ik was en welk jaar het was”, klinkt het nog. Vele vrouwen zijn lyrisch over het speeltje.

Maar over welk speeltje is iedereen nu zo wild enthousiast? Het gaat om een v*brator genaamd ‘P Cat’ van het Amerikaanse merk – what’s in a name – Tracy’s Dog. Het hebbedingetje kost slechts 30 euro. In Het Laatste Nieuws legt Chloé De Bie uit wat het doet en waarom vrouwen het terecht als revolutionair bestempelen.

“Bij de oudere generatie speeltjes had je een staaf die begon te trillen tegen de cl*toris. Dit nieuwe speeltje heeft met behulp van luchtdruk daarentegen een zalig zuigeffect”, zegt De Bie. “Wanneer je de opening vlak voor je cl*toris plaatst, zal deze de cl*toris zachtjes naar binnen zuigen en daar luchtdrukpulsaties uitvoeren. Vijf jaar geleden kenden we dat nog niet.”

Varieer genoeg

Maar het speeltje kan nog meer. Een deel van het speeltje schuift ook naar binnen. “Dit deel is geribbeld en iets breder, perfect om de achterkant van de cl*toris mee te bespelen. Dat zorgt gegarandeerd voor vuurwerk”, aldus De Bie.