Zoon René le Blanc laat wederom van zich horen: ‘Ik walg ervan’(1 minuut lezen)

Zoon René le Blanc laat wederom van zich horen: ‘Ik walg ervan’(1 minuut lezen)

13 oktober 2021 0 Door Nieuwskrant

De zoon van René le Blanc, Nicky laat weten dat hij enorm teleurgesteld is in zijn vader. Enige tijd geleden bracht hij al het verhaal naar buiten dat zijn vader over alles liegt en agressief is. Toch hoopte hij dat zijn vader na zijn uitlatingen contact met hem zou opnemen. ,,Maar ik heb nooit meer iets van hem vernomen. Mijn vader geeft niets om mij.”

Dochter Charrelle was de eerste die een boekje open deed over haar vader. René liet weten dat hij niet begreep waarom zijn oudste twee kinderen geen contact meer met hem willen. ,,Misschien heeft het met hun moeder te maken”, zei René toen. Deze uitspraak schoot bij dochter Charrelle in het verkeerde keelgat. ,,Ik walg ervan dat hij durft te zeggen dat we geen contact meer hebben vanwege mijn moeder. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf.”

De band tussen Le Blanc en zijn zoon Nicky is ook al jaren bekoeld. Ook Nicky trok uiteindelijk een beerput open. ,,Hij loog overal over. Hij zei dat hij naar zijn werk ging, maar had niet eens een baan”, zei Nicky tegen weekblad Story. ,,René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder in elkaar toen ze zwanger van mij was.” Nicky hoopte wat van zijn vader te horen maar het lijkt erop dat het conflict nu een dieptepunt heeft bereikt. ,,Tot mijn grote teleurstelling heb ik niets van hem vernomen. Zo zie je maar wat voor man René is. Mijn vader geeft niets om mij”, zegt hij nu in Story.

Wat vond je hiervan? Laat het ons even op Facebook weten!