Vrouw vertelt over bijzondere band met kermisattractie: ‘We hebben een kindje samen’

ka 1jpg

In Frankrijk woont de 46-jarige Gaëlle Engel, een persoon die objecten liefheeft, ze wordt een objectofiel genoemd.

Haar relatie met een achtbaan duurde maar liefst zeven jaar voordat ze nu liefde heeft gevonden bij een attractie op een kermis.

Toen Engel jaren geleden het Duitse Holiday Park bezocht en de achtbaan genaamd Sky Scream zag, voelde ze direct een sterke connectie.

De relatie met Sky Scream was intens. Elke keer als ze de attractie bezocht, hield ze zich vast aan de constructie en praatte ze urenlang met de achtbaan.

Er was meer dan alleen oppervlakkige gesprekken tijdens hun ontmoeting. De aantrekkingskracht tussen Engel en Sky Scream was intens.

Hoewel de band innig was, eindigde hun relatie door externe omstandigheden. Engel mocht niet meer naar het pretpark komen vanwege haar luide conversaties met de attractie.

Met een parkverbod kon Engel haar geliefde niet meer ontmoeten. Dit leidde tot het einde van hun romantiek.

Inmiddels heeft Engel een nieuwe liefde gevonden en is ze gelukkig. Haar hart ligt nu bij een kermisattractie in Bordeaux, Frankrijk.

Onder de indruk van de achtbaan genaamd Gravity besluit een vrouw om haar liefde voor de attractie te bezegelen door er symbolisch mee te trouwen.

Zij gaat zelfs zo ver dat ze beweert een zoon te hebben met Gravity; een zelfgemaakte modelversie van hun vermeende kind.

Het is echter treurig dat de ‘zoon’ bij haar thuis woont, waardoor zijn ‘vader’ zelden aanwezig is in zijn leven. Ze deelt, “Ik bezoek hem regelmatig, en ik volg hem wanneer hij ‘op tour’ gaat.”

Vol passie praat ze over de liefde van haar leven!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven