Echtpaar verbaasd door beelden van camera: ‘het lijkt of het iets doet’

gejpg

Een Australisch echtpaar is volledig verrast door de beelden die zijn vastgelegd door hun beveiligingscamera, waarop een schim te zien is die door hun woonkamer beweegt.


Matthew Kane (35) en zijn vrouw werden overweldigd door angst toen ze de mysterieuze verschijning op de beelden zagen, terwijl ze zich in een aangrenzende kamer bevonden.


Op een gegeven moment, terwijl Matthew in bed lag, besloot zijn vrouw om de beelden van de beveiligingscamera te bekijken.


Ze schrok enorm toen ze een bleek figuur uit een oude antieke kast in de woonkamer zag verschijnen, wat het echtpaar in een staat van ongeloof en paniek bracht.


De vermeende geest passeerde de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en er is een lichtspoor zichtbaar achter zich aan.”


“Het lijkt alsof het een doel heeft in zijn beweging, alsof het ergens naartoe wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelde Matthew.

Onderaan deze pagina kan je de video bekijken waarin de hond niet aanslaat, wat mogelijk duidt op een overleden vriend of familielid, volgens Matthew.

“Normaal ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” voegde hij eraan toe, waarmee hij aangeeft dat deze ervaring zijn perspectief op het bovennatuurlijke veranderd heeft en tot meer vragen dan antwoorden heeft geleid.

Hoewel Matthew de video op sociale media heeft gedeeld, betreurt hij dat nu. “Mijn video is viraal gegaan op een paranormale pagina,” zei hij.

“Als ik de reacties zie, denk ik: ‘stop met die suggesties, ik wil geen extra ideeën over wat het zou kunnen zijn,'” zei hij.

De gebeurtenis heeft een diepe indruk achtergelaten op het stel, wat hen voorzichtiger heeft gemaakt in hun geloof en wat ze delen over hun ervaring.

De schimmige beelden blijven een mysterie, een herinnering aan iets onverwachts in hun eigen huis te zien.

1. Dit hadden ze nooit verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Het echtpaar denkt dat het een overleden familielid is.
3. Het koppel denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou geen oog meer dicht doen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven