Deze 4 dingen gebeuren vlak voor iemand overlijdt

admejpg

Deskundigen uit de medische wereld hebben de vier cruciale gebeurtenissen bij het naderen van het einde beschreven, hoewel velen het moeilijk vinden hierover na te denken.

Als eerste signaal van iemand die op het punt staat te overlijden, kunnen veranderingen in het lichaam worden waargenomen. Dit kan een daling van de bloeddruk omvatten, wat kan leiden tot bleekheid en koude of blauwe vingers.

Evacuatie in Nederlands ziekenhuis: ‘Deuren en ramen zijn afgeplakt’

Volgens Dr. Zachary Palace zal de polsslag zwakker worden, wat kan wijzen op deze fysiologische veranderingen.

Man ligt in het ziekenhuis en is gefrustreerd omdat zijn vrouw amper langskomt

Ondanks enige verwarring kunnen deze veranderingen ook een gevoel van vrede met zich meebrengen, zoals sommigen hebben meegemaakt.

Tijdens de tweede fase van het stervensproces vertraagt de ademhaling van een persoon, wat een indicatie kan zijn van het nakende einde.

Vrouw die binnenkort het aardse zal verlaten onthult bizarre laatste wens aan echtgenoot!

Dr. Palace legt uit dat een onregelmatige ademhaling kan wijzen op een zorgwekkende situatie, omdat het gebrek aan zuurstof uiteindelijk leidt tot het stoppen van het hart.

Als een persoon de derde fase van de d00d nadert, kunnen ze in en uit het bewustzijn vallen, vergelijkbaar met een slaaptoestand.

Dr. Kathryn Mannix benadrukt dat er perioden van rusteloosheid, verwarring of een geleidelijke bewusteloosheid kunnen optreden, terwijl de ademhaling automatisch wordt gereguleerd door het ademhalingscentrum in de hersenstam.

De vierde en laatste fase van het stervensproces omvat de hersenactiviteit, die niet per se stopt totdat de persoon 0verleden is.

Onderzoek heeft aangetoond dat hoewel een persoon fysiek niet reageert, de hersenen nog steeds geluid kunnen registreren, zelfs in een onbewuste toestand tot de laatste uren van het leven, volgens Elizabeth Blundon, die elektrische hersenactiviteit bij stervenden heeft bestudeerd.

“We hebben geen bewezen manier om te onderzoeken wat mensen ervaren tijdens het sterven,” voegde de dokter eraan toe.

Man ligt in het ziekenhuis en is gefrustreerd omdat zijn vrouw amper langskomt

“Onderzoek wijst uit dat, zelfs bijna op het einde, het onbewuste brein reageert op geluiden in de kamer.”


“Het is echter onduidelijk wat de impact van muziek of stemmen is op een persoon in zijn laatste momenten.”

1. Experts leggen uit over de latere stadia van het leven..
2. Het is een onderwerp waar men liever niet aan denkt.
3. Specialisten bespreken de laatste fases.
4. Dit zijn de laatste vier stadia van het leven.
5. Interessant onderzoek…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven