Student kan lange dienst van 8 uur niet volhouden: ‘Ik moet hard werken voor zoveel klanten’

bar 1jpg

Een video van een barista bij Starbucks toont een emotioneel moment waarin hij vertelt over zijn pittige werkdag.

De jonge student, die als transjongen door het leven gaat, deelt dat hij het moeilijk had met zijn acht uur durende werkdag.

Hoewel velen een werkweek van 36 tot 40 uur draaien om rond te komen en ervaring op te doen, is dit voor hem een enorme uitdaging.

In de video deelt hij zijn moeite met de drukte in de winkel en het intense werken dat hem bijna tot een zenuwinzinking bracht.

“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij zichtbaar aangedaan. Hij overweegt zelfs om te stoppen met werken vanwege de zware belasting.

“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”


Een frustratie die naar voren komt is hoe sommige klanten hem blijven aanspreken als vrouw, ondanks zijn pogingen om er mannelijker uit te zien. Hij voegt toe: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”


Sociale media reageerden sterk op de video, met steunbetuigingen aan de ene kant en kritiek op zijn reactie op de werkomstandigheden aan de andere kant.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven