Vrouw kan geen werk vinden omdat ze erg mooi is: ‘Mannen worden afgeleid door mijn uiterlijk’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Er wordt beweerd dat Amy geen werk kan vinden vanwege haar uiterlijke aantrekkelijkheid. Tegenwoordig lijkt het steeds minder vaak voor te komen dat vrouwen een ‘normale baan’ hebben.

Meer en meer vrouwen kiezen ervoor makkelijk geld te verdienen door zichzelf te tonen op platforms waar ze weinig verhullende kleding dragen.

Dit kan lucratief zijn, waardoor velen de voorkeur geven aan deze vorm van werk boven traditioneel werk. De Amerikaanse Amy Kupps verdient aanzienlijk op een bekend platform.

Volgens haar doet ze dit niet uit eigen wil, maar uit noodzaak. Amy verlangt naar een ‘normale’ baan, maar stelt dat haar uiterlijke aantrekkelijkheid haar hiervan weerhoudt.

“Het is een feit dat ik een aantrekkelijke vrouw ben. Dit vormt altijd een obstakel voor mij. Zeker vanwege mijn zelfverzekerdheid raken potentiële werkgevers al snel nerveus tijdens sollicitatiegesprekken.”

Volgens Amy raakte de manager tijdens een sollicitatie in de war en kon hij alleen maar naar haar borsten kijken, terwijl hij aan het zweten was. Het bleef niet alleen bij kijken.

Tijdens een ander gesprek wilde de manager even vlug naar het toilet. Toen hij opstond, zag Amy al snel iets aan zijn broek en kreeg te horen dat ze beter een model kon worden omdat ze geen kans maakte.

Ook bij andere sollicitaties ontstonden problemen. Tijdens een sollicitatie bij Mercedes staarden de monteurs zo intens naar Amy dat ze uiteindelijk een auto tegen de garagedeur lieten crashen. Haar lichaam oefent blijkbaar aantrekkingskracht uit op mannen.

Bekijk de foto van Amy Kupps hieronder en trek zelf je conclusie of ze daadwerkelijk te aantrekkelijk is om werk te vinden, of gewoon te ongeïnteresseerd.

1. Ze wil zo graag een normale baan maar is gewoon te knap…
2. Oordeel zelf, te knap of gewoon te lui…?
3. Naar eigen zeggen is het altijd al een probleem geweest.
4. Het is volgens haar een feit dat ze gewoon TE knap is..
5. Dit is toch wel erg zielig voor haar…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven