Vrouw kan geen vriendje vinden omdat ze heel mooi is: ‘Het is best eenzaam’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op dit moment ervaren veel influencers op TikTok een golf van populariteit. Hoewel ze allemaal uniek zijn, delen ze een gemeenschappelijk verlangen naar aandacht.

Voor sommige influencers blijkt het echter lastig om die aandacht te trekken. Sommigen gaan daarom tot het uiterste om in de spotlights te staan, wat soms reacties uitlokt die voor de nodige ophef zorgen.

Een voorbeeld hiervan is Ashley, een TikTok-gebruiker die recentelijk de aandacht trok met opmerkingen over haar liefdesleven.

Zij beweert dat ze “extreem vrijgezel” is omdat mannen “geïntimideerd” zijn door zowel haar uiterlijke schoonheid als haar intelligentie. Daarnaast deelde ze mee dat haar volgers verbijsterd zijn dat ze nog geen relatie heeft.

Ondanks bewondering voor haar uiterlijk, nemen mannen geen initiatief tot romantische betrekkingen met haar.

Al acht maanden heeft ze geen partner gehad vanwege haar fysieke verschijning. Mannen vinden haar te aantrekkelijk en zetten geen stap vooruit.

Click to load image.

Ze zegt dat mannen haar slechts zien als een fantasie, waardoor ze aarzelen om toenadering te zoeken. De mannen die wel toenadering zoeken, vallen volgens haar allemaal in de categorie “ugo” of “weirdo.”

Click to load image.

Dit maakt haar erg eenzaam, wat haar diep raakt: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent.”

Click to load image.

Veel vrouwen begrijpen en voelen mee met Ashley, in plaats van haar opmerkingen in twijfel te trekken in de commentsectie.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is…
2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid
3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is
4. Zou bijna medelijden met haar krijgen..
5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven