McDonald’s brengt deze populairste burger terug deze zomer!

mcdo 1jpg

In aanloop naar de zomer onthult de fastfoodketen hun nieuwe zomermenu, vol met spannende verrassingen.

Voor de liefhebbers van een pittige burger is er goed nieuws, want de geliefde McSpicy maakt een glorieuze comeback.

Het is weer die tijd van het jaar waar McDonald’s ons verrast met hun jaarlijkse zomermenu.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Naast de terugkeer van de McSpicy kun je weer genieten van verfrissende drankjes, zoals de populaire Citrus Lemonade en de nieuwe Red Fruit Lemonade, ideaal voor warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Maar dat is niet alles, want ook de Sharebox is terug, perfect voor een dagje uit of een gezellige avond met vrienden. Deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en drie smakelijke sauzen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed'

En zie daar, ook de Chicken Big Mac en Cheese Snacks keren terug op het menu voor dit seizoen.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

Het assortiment van McDonald’s is breder dan alleen de bekende Big Mac en biedt een scala aan alternatieve gerechten. Eenieder heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft fastfood.


De medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar deze ook regelmatig consumeren met personeelskorting, hebben waarschijnlijk het beste inzicht in welke gerechten wel of niet de moeite waard zijn.


Business Insider heeft gesproken met zowel huidige als voormalige medewerkers om inzicht te krijgen in welke gerechten zij liever links laten liggen. Hier volgen vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:


De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis, sinds 1965 is het het eerste niet-hamburgergerecht op het menu geworden en is sindsdien een icoon. Vooral in de vastentijd is het populair, wanneer katholieken op vrijdag geen vlees eten.

Er wordt gezegd dat voormalig president Trump graag twee visburgers tegelijk eet, naast twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Toch blijkt uit de gesprekken met twee medewerkers van de fastfoodketen dat de Filet-O-Fish niet zo populair is onder hen.

Een ex-werknemer uit Virginia merkt op dat de Filet-O-Fish vooral goed lijkt te zijn voor oudere klanten vanwege de textuur, maar hijzelf vindt het niet lekker. Een andere medewerker noemde de visburger zelfs “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota zei dat hij meestal niet kiest voor de gezonde opties op het menu, zoals salades.

Hij legde uit dat hij niet houdt van de overvloed aan groenten en vindt dat de caloriewaarde verrassend hoog is.

Voorbeeld: de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën, terwijl de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ 490 calorieën bevat. Om een vergelijking te maken, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee werknemers hebben Business Insider verteld dat ze de kipburgers vermijden vanwege de hoeveelheid boter die ze bevatten, waardoor ze ongezonder zijn dan ze in eerste instantie lijken.

Een ex-manager van een McDonald’s restaurant heeft laten weten dat hij altijd de nieuwe gerechten op het menu vermijdt en liever teruggrijpt naar de basisproducten van de fastfoodketen.

Hoewel het menu van McDonald’s gevarieerd is, zijn niet alle gerechten geliefd bij het personeel. Hun persoonlijke smaakvoorkeuren en gezonde keuzes spelen een rol bij hun selectie van maaltijden.

Het is belangrijk te onthouden dat smaak subjectief is en wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven