Boer Harm gefilmd tijdens verkleden zonder masker!

brhjpg

Boer Harm, die bekend staat om zijn optredens met masker en aanstekelijke nummers, lijkt momenteel veel aandacht te trekken.

Zijn muziek, waaronder een kindvriendelijke versie van het nummer ‘Brommers Kieken’, is enorm geliefd en lijkt een breed publiek aan te spreken.

Met maar liefst 300 optredens op de planning en een tarief van 3300 euro voor een halfuur optreden, zijn er voorspellingen dat Boer Harm binnenkort miljonair zal zijn.

Een van de sleutels tot het succes van Boer Harm lijkt zijn masker te zijn, dat is ontworpen door Sergey Mezhericher en online wordt verkocht voor ongeveer 500 euro op Etsy.

Ondanks dat het masker oorspronkelijk gebaseerd is op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het een winstgevende investering te zijn voor Boer Harm, die eigenlijk David Alfred Bouman heet.

Was lange tijd onbekend wie er echt achter Boer Harm zat?

Met het oplossen van het mysterie achter het masker van Boer Harm, is de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ van cruciaal belang geweest.


Uit de registratie blijkt dat het domein op naam staat van Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, waarmee bevestigd wordt dat David Bouman degene is die schuilgaat achter het masker.


Er zijn beelden opgedoken uit Friese Blije waarop een man zonder masker te zien is, die zich voordoet als Boer Harm, hoewel velen de werkelijke identiteit van David Bouman niet kennen.


Echter, dit lijkt niet David Bouman te zijn, aangezien zijn ware gelaat anders is en het masker dat hij gebruikt elders verkrijgbaar is.


Niettemin wordt voorspeld dat tijdens carnaval 2025 veel mensen zich zullen verkleden als Boer Harm.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het Boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte Boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou Boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven