Marianne Timmer vertelt over haar vriendschap met Harry Mens: ‘Is dat niet ook leuk’

WhatsApp Image 2024 06 15 at 141758jpg

Recentelijk is er veel verwarring ontstaan omtrent de connectie tussen Harry Mens en voormalig schaatser Marianne Timmer.

Tijdens een uitzending bij Radio 538 verklaarde de presentator van Business Class dat Marianne zijn vriendin is, wat tot veel speculatie leidde.

Harry Mens, 77 jaar oud, deelde op de radio details over hun vermeende relatie, zoals het feit dat er af en toe flink werd gezoend en dat ze elke ochtend facetimen.

Echter, Marianne Timmer, voormalig kampioene in het schaatsen, ontkrachtte dit later ten zeerste. Ze benadrukte dat hun relatie puur zakelijk is en dat er geen romantiek in het spel is.

Dit resulteerde in een opeenvolging van verklaringen tussen hen beiden. Harry Mens gaf aan Marianne geen pijn te willen doen en wenste haar oprecht geluk toe.

Er werd al snel gesproken over het vreemde scenario door de tegenstrijdige uitspraken, waarbij hij benadrukte dat zijn kinderen en Marianne’s familie eraan zullen moeten wennen.

Harry Mens heeft in een interview met weekblad Story zijn standpunt verder uitgelegd: “Marianne en ik zijn goede vrienden. We hebben geen liefdesrelatie, maar wie weet wat de toekomst ons brengt. Ik vind Marianne leuk.”

Marianne Timmer heeft aan de andere kant laten weten dat ze geen interesse heeft in een romantische relatie met Harry.

“Wij zijn gewoon vrienden. Is dat niet ook leuk?” merkte Timmer op. Hierdoor blijft de situatie onduidelijk, aangezien beide partijen hun eigen versie van de relatie benadrukken.

1. Marianne besluit toch maar te vertellen hoe het zit.
2. Timmer vertelt toch maar eerlijk wat er exact gaande is!
3. Er is behoorlijk wat verwarring ontstaan!
4. Het verhaal van Marianne Timmer:
5. Marianne Timmer openhartig over haar relatie met Harry Mens!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven