Johan Derksen geeft zijn mening over Ali B: ‘Denkt dat hij erg populair is’

WhatsApp Image 2024 06 17 at 085637jpeg

In situaties waarin een publieke figuur wordt beschuldigd van ongepast gedrag, is Johan Derksen altijd bereid zijn uitgesproken standpunt te geven.

In het geval van Ali B, die geconfronteerd wordt met beschuldigingen van verkrachting en aanranding door meerdere slachtoffers zoals Ellen ten Damme, heeft Johan Derksen ondubbelzinnig zijn standpunt ingenomen.

Zelfs nadat Ten Damme geen formele aanklacht heeft ingediend, heeft het Openbaar Ministerie haar getuigenis meegenomen in de aanklacht die op 12 juni 2024 bij de rechtbank in Haarlem werd behandeld. Op 14 juni heeft het OM een gevangenisstraf van drie jaar geëist.

Toen hem werd gevraagd naar zijn opinie over deze kwestie, heeft Johan Derksen kritische woorden geuit: “Nou, kijk… Ik heb vaak geprobeerd om mensen die gecanceld zijn te verdedigen, ook collega’s.”

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

”Ik heb de ontwikkelingen rond Ali volledig gevolgd en ik kom tot de conclusie dat dit niet meer te rechtvaardigen is. Hij heeft zijn eigen toekomst volledig tenietgedaan…”


Ondanks de situatie geeft Johan Derksen Ali wat advies: “Ik ben van mening dat dit een vorm van veroordeling door de media is. Soms wordt daar neerbuigend over gesproken.”

Johan Derksen valt deze bekende Nederlander aan: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

”Ali’s kinderen en vrouw zullen de komende vijf jaar niet naar de supermarkt kunnen gaan. Als ik de keuze had tussen drie jaar gevangenisstraf of een column van Angela de Jong, dan koos ik voor die drie jaar.”

Insider onthult details over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op vliegveld en in vliegtuig!

Ondanks zijn bezorgdheid verleent Johan Derksen een zekere mate van steun aan Ali: “Nee, er is weinig positiefs voor die jongen in het verschiet.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

”Hij was daar. Ali heeft een idee dat hij veel mensen achter zich heeft, maar bijna heel land vindt hem een vervelende figuur.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

”Hij probeerde met zijn aantrekkelijkheid te redden wat er te redden valt, maar sommige zaken zijn hopeloos verloren… Ik vind dat Ali gestraft moet worden, al heeft hij al een groot deel van zijn straf uitgezeten.”

1. Onze vertrouwde Johan!
2. Hij deelt duidelijk zijn standpunt over de kwestie!
3. Johan denkt dat deze persoon niet meer geholpen kan worden.
4. Johan Derksen uit ongezouten zijn mening!
5. Hij heeft geen lof voor de rapper.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven