Jongen huilt omdat er veel klanten zijn en hij hard moet werken

bar 1jpg

Er is een emotionele video gedeeld door een Starbucks-barista die in tranen vertelt over zijn vermoeiende werkdag.

Een jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, bespreekt hoe hij een acht uur durende dienst moest draaien en hoe overweldigend dit voor hem was.

Hoewel voor de meeste mensen een werkweek van 36 tot 40 uur normaal is, vond deze student dit een enorme uitdaging.

De jongen deelt in de video hoe de drukte in de winkel en de intensiteit van het werk hem bijna tot een zenuwinzinking brachten.

“Er zijn zoveel klanten en ik moet ontzettend hard werken,” verzucht hij, duidelijk aangedaan. Hij overweegt zelfs te stoppen met werken omdat het te zwaar voor hem is.

“Ik weet niet of ik dit aankan. Het was bijna alsof ik de zaak wilde verlaten. Ik zat in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”

Er wordt gesproken over de frustratie die wordt ervaren doordat bepaalde klanten nog steeds de verkeerde aanspreekvorm gebruiken, ondanks de pogingen om een specifieke uitstraling te hebben. “Zelfs al heb ik een snor en baard laten groeien!”, voegt de persoon toe.

De reacties op de video via sociale media zijn uiteenlopend, waarbij sommigen begrip en steun tonen, terwijl anderen kritisch zijn over de reactie op de werkomstandigheden.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven