Marianne Weber heeft veel problemen op Gran Canaria

WhatsApp Image 2023 07 25 at 165957jpeg

Recentelijk zijn er meldingen verschenen over mogelijke financiële problemen van Marianne Weber, nadat ze anderhalf jaar geleden aankondigde een punt te zetten achter haar carrière.

Hoewel ze in 2022 herstelde van een ziekte, besloot ze destijds om zich terug te trekken uit de muziekindustrie en te genieten van het leven.

Ze verblijft momenteel op Gran Canaria, maar er wordt gesuggereerd dat ze financiële uitdagingen tegemoet gaat.

Volgens berichten van BekendeBuren heeft ze te maken met moeilijkheden binnen haar bedrijven.

De financiële situatie van haar onderneming Marianne Weber B.V. liet eind 2022 een negatief saldo zien van bijna 222.000 euro.

Ook haar andere bedrijf, Rabbit B.V., staat er niet rooskleurig voor, met een negatief eigen vermogen van 29.400 euro.

Deze financiële gegevens zijn recent gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, zoals gerapporteerd door BekendeBuren.

Ondanks dat ze selectiever is geworden in haar optredens en niet meer overal aanwezig is, benadrukte ze dat ze nog steeds beschikbaar is voor interessante projecten en ontkrachtte ze het gerucht dat ze volledig gestopt is door te stellen: ,,Ik heb al vaak geroepen dat ik nog maar zo’n vijftien keer per jaar een optreden doe. Dus het verhaal dat ik gestopt zou zijn, klopt absoluut niet.”

Desalniettemin voelde Marianne zich teleurgesteld toen ze niet werd benaderd voor het evenement De Bevers in Ahoy door haar vrienden John de Bever en Kees Stevens, ondanks hun hechte vriendschap en gedeelde ervaringen, waaronder een periode waarin ze bij hen thuis woonde.

,,Waarom hebben ze mij niet gevraagd? Zeker als je bedenkt dat we het jarenlang zo ontzettend leuk met elkaar hebben gehad”, vraagt ze zich af.

Zich afvragend Marianne.

Met een zucht zei Marianne: ,,Ik heb zelfs een tijdje bij de mannen gewoond.”

Erbij beredeneerd dat Marianne’s financiële toestand onder de loep ligt vanwege verminderde inkomsten uit haar optredens.

1. Voor de zangeres ziet de toekomst er niet al te rooskleurig uit…
2. De vraag die rijst is hoe lang ze dit nog vol gaat houden.
3. Het lijkt erop dat de problemen zich snel opstapelen voor Weber…
4. Hoe lang ze haar hoofd boven water kan houden blijft de vraag…
5. De problemen lijken alleen maar toe te nemen voor Marianne…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven