Ali B zal het lastig krijgen in de gevangenis: Dit is waarom het moeilijk voor hem wordt!

WhatsApp Image 2024 07 19 at 162455jpg

De rechter heeft Ali B veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf en volgens John van den Heuvel staat de rapper een zware tijd te wachten.

”In de gevangenis zal Ali het zwaar krijgen, omdat zedendelinquenten over het algemeen niet populair zijn,” vertelt John van den Heuvel aan weekblad Party.

“Er zal extra goed worden gekeken naar de afdeling waar ze hem plaatsen.” Wegens bezuinigingen is er tevens bijna geen tijd en ruimte voor activiteiten in de gevangenis, wat voor hem een aanzienlijke aanpassing zal zijn, legt de misdaadverslaggever uit.

De loopbaan van Ali zal een zware tegenslag ervaren, maar het hoeft volgens John van den Heuvel niet het einde te betekenen.

”Als hij zich na zijn straf anders gaat opstellen, berouw toont en laat zien

Om te herstellen en opnieuw vertrouwen te winnen, is het van belang dat hij lessen heeft geleerd. Op die manier zou hij wellicht weer sympathie kunnen terugkrijgen, aangezien velen toch bereid zijn om iemand een tweede kans te geven.

Vrijdag velde de rechtbank in Haarlem het oordeel in de zedenzaak tegen de rapper. Twee jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf is opgelegd aan Ali.

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

De rechtbank heeft bewezen geacht dat Ali B in 2018 in Heiloo Naomi, die haar achternaam niet publiekelijk bekend wil maken, heeft verkracht.

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

Ook is hij schuldig bevonden aan een poging tot verkrachting van Ellen ten Damme in 2014. Ondanks zijn ontkenning van alle beschuldigingen, zal Ali in hoger beroep gaan.

In de verklaring van Ali B’s advocaat, Bart Swier, wordt de gevoelstoestand van de rapper beschreven als een mix van ‘ongeloof’ en een diepe teleurstelling.

“Ali is ervan overtuigd dat hij onschuldig is en dat geeft hem vertrouwen in een gunstiger resultaat in hoger beroep, waar hij volledig vrijgesproken zal worden.”

1. John van den Heuvel deelt vooruitzichten…
2. Ali zal het zwaar hebben in detentie…
3. Plaatsing van Ali zal zorgvuldig worden overwogen…
4. Ali B staat moeilijke tijden te wachten…
5. John van den Heuvel voorspelt grote moeilijkheden voor hem hierom!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven