Joost Klein vraagt nu veel geld voor een half uur optreden

josjpg

Na zijn deelname en diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival, is Joost Klein wereldwijd bekend geworden.

Dit heeft geleid tot optredens over de hele wereld voor de artiest, die de laatste tijd constant op reis is.

De transformatie van iemand die vanwege agressief gedrag van het liedjesfestijn werd verwijderd, naar iemand die nu wereldwijd optreedt, is opmerkelijk.

De reactie van het publiek op zijn lied en de diskwalificatie zorgde voor veel kritiek op de organisatie van het Songfestival.

Ondanks het missen van de finale heeft Joost mogelijk meer bereikt door deze situatie dan door daadwerkelijk deel te nemen aan de finale.

De wereldwijde belangstelling voor Joost resulteerde in een stijging van zijn aantal volgers van 600.000 naar 1,8 miljoen.


De vergoeding voor een optreden van Joost gedurende een half uur is significant gestegen als gevolg van zijn groeiende populariteit. Het bedrag ligt momenteel rond de 50.000 euro, exclusief btw, vergeleken met de eerdere 10.000 euro.


Op diverse boekingssites wordt een totaalbedrag van ‘meer dan 50.000 euro’ genoemd. Dit kan variëren op basis van de opties en locatie van het optreden.


Voor de maand augustus heeft Joost al 12 boekingen staan. Met een vergoeding van 50.000 euro per optreden zou dit oplopen tot 600.000 euro.


De totale inkomsten worden echter verminderd met kosten zoals reis en verblijf. Al met al gaat het momenteel erg goed met Joost.

1. Meer dan een extreme verhoging wordt waargenomen! Wat een bedrag zeg..
2. Het is duidelijk dat er geen medelijden nodig is voor Joost!
3. Zo’n bedrag, hij oogst de vruchten van de diskwalificatie:
4. De kosten voor een optreden zijn aanzienlijk gestegen!
5. Reken maar uit, dit bedrag is exclusief overige kosten!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven