Bijzondere foto’s van vakantie op Tenerife: Race om ligbedden begint al om acht uur ’s ochtends!

bedjejpg

Het is zomervakantie en velen uit Nederland zijn elders in de wereld om te genieten van een welverdiende break.

Velen hebben voor een kampeerervaring gekozen, anderen zijn op reis met de camper, en vooral gezinnen hebben een hotel met zwembad en alle gemakken verkozen.

Hotel Bitácora, een viersterrenaccommodatie in Playa de las Américas, Tenerife, wordt geroemd als een uitstekende keuze voor gezinnen.

Dit hotel voorziet in een breed scala aan voorzieningen, met onder andere twee restaurants, buitenzwembaden, een kinderzwembad, een fitnessruimte, en een bar met live muziek.

Gasten zijn te spreken over de hygiëne, de ruime kamers, het attente personeel, en de gunstige locatie nabij stranden en lokale bezienswaardigheden.


In weerwil van bepaalde opmerkingen over de voedselkwaliteit en het reserveren van ligbedden, behoudt het hotel in het algemeen een positieve reputatie.


Laten we echter een kijkje nemen naar dat ene punt over “ligbedden”. Het gedeelte van Hotel Bitácora dat het zwembad om exact 8 uur ’s ochtends opent.


Exact om 8 uur, geen seconde eerder of later. En dan ontvouwt zich dit… Het is maar waar je zin in hebt tijdens je vakantie.


Dit is geen low-budget hotel, maar een plek waar je aanzienlijk voor dient te betalen, om vervolgens te moeten haasten om een ligbed te bemachtigen. Het is absurd.


1. Lekker ontspannen aan het zwembad, maar eerst een bedje scoren hahaha!
2. Het is maar waar je zin in hebt iedere ochtend:
3. Niet alleen in dit hotel maar ook elders is er de ligbedden-race!
4. Een duur hotel waar je wel moet rennen voor een ligbedje:
5. Dit is toch complete waanzin: veel geld betalen en dan nog strijden voor bedje

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven