Dit gebeurde er: Vrouw ziet er anders uit na het krijgen van tandimplantaten!

tijpg

Een ingrijpende transformatie deed zich voor bij Jessica Macko, 44 jaar oud en afkomstig uit San Antonio in de Verenigde Staten, nadat ze een tandheelkundige ingreep had ondergaan voor het plaatsen van All-on-4 implantaten.

Na een periode van tandbederf bleek deze techniek, die erop gericht is ernstig aangetaste of ontbrekende tanden te vervangen door middel van vier implantaten, de meest geschikte oplossing te zijn voor Macko.

Geneeskundigen hadden Macko gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen, maar de hevigheid van de pijn en de omvang van de kneuzingen overtroffen haar verwachtingen aanzienlijk.

Slechts vier dagen na de ingreep deelde Macko een video op social media waarin ze de ernstige kneuzingen op haar gezicht toonde en vroeg naar vergelijkbare ervaringen van anderen.

De dieppaarse kneuzingen, die van haar kin tot haar nek reikten, verspreidden zich snel over haar gehele gezicht, inclusief onder haar ogen, en verergerden constant.

Ondanks de heftige reactie namen de zwellingen en kneuzingen na twee weken aanzienlijk af.

Macko gaf aan dat ze, ondanks de onplezierige ervaring, nog steeds de ingreep zou aanbevelen, omdat ze ervan overtuigd was dat haar buitengewone reactie een zeldzaam geval betrof.

Zij legde uit dat, hoewel ze was gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen door de artsen, de werkelijke ervaring veel intenser was dan verwacht, met kneuzingen die al begonnen direct na de ingreep, resulterend in een gezwollen gezicht dat snel verslechterde en haar angst aanjoeg.

1. Ondanks alles raad ze de behandeling nog steeds aan…
2. Haar situatie is naar eigen zeggen een uitzonderlijk geval:
3. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden???
4. Je moet wat over hebben voor een mooi stralend gebit…
5. Deze dame vraagt online naar ervaringen van anderen..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven