B&B Vol Liefde Els doet grote onthulling: ‘Dit wil ik nog zeggen’

WhatsApp Image 2024 08 13 at 133105jpg

Els heeft opgepikt en is naar Schotland vertrokken om liefde te vinden bij Robert Jan in het programma B&B Vol Liefde.

Velen vragen zich af hoe haar romantische geschiedenis eruitzag voordat ze aan het programma meedeed. Els maakt nu een persoonlijke en aangrijpende onthulling.

Op Instagram vroeg een volger haar: “Hoe zag jouw liefdesleven er tot nu toe uit?” Ondanks dat Els zegt dat dit een zeer persoonlijke vraag is, besluit ze toch hier antwoord op te geven.

Om het kort te zeggen: mijn twee dochters komen uit mijn eerste huwelijk van bijna twintig jaar. Ik ben voor de tweede keer getrouwd in 2014 en hij is overleden in 2018”, vertelt Els.

Deze persoonlijke openbaring laat Els het liefst rusten. “Dit is alles wat ik erover wil zeggen! Dus weduwe…”

In het programma B&B Vol Liefde, leek Els in eerste instantie de interesse van Robert Jan te hebben. Echter, met de komst van de levendige Margreeth naar de B&B, begon Els langzaam naar de achtergrond te verdwijnen.

De reacties van de kijkers hierop waren gemengd. Eén kijker schreef: ”Ik voel aan mijn water dat Els naar huis gaat… Hoop dat ik het fout heb,” op X.

Een andere toeschouwer voegde toe: “Robert Jan begint mij te irriteren. Hij valt gewoon niet op Els, anders had hij al lang zelf iets ondernomen.”

”En zij zet geen verdere stappen omdat zij dat eigenlijk wel voelt. Stuur die vrouw naar huis. Dit wordt gewoon onnodig pijnlijk.”

Els vertrok naar Schotland met de hoop de liefde te vinden bij Robert Jan in het programma B&B Vol Liefde.…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven