Vrouw neemt buurjongetje mee op reis zonder dat buren het weten!

br 1jpg

Op het sociale platform TikTok plaatste een Britse vrouw een video met een opvallend verhaal dat de aandacht trok.

In de video deelde ze een gebeurtenis waarbij ze besloot om op een dag de buurvrouw bij te staan door op haar zoontje te passen.

Hoewel opassen op zich niet vreemd is, verraste ze iedereen door zonder overleg haar buurjongetje stiekem mee te nemen op vakantie.

Op TikTok deelde ze openhartig haar herinneringen aan die tijd. “Toen ik 20 was, net getrouwd, woonde ik naast een gezin met een tweejarig zoontje,” vertelde ze.

“Soms paste ik een paar uur op hem om zijn moeder te ontlasten, die druk was met werk. Op een dag vroeg ze me of ik ’s nachts op haar zoon kon passen omdat ze uit wilde gaan,” deelde ze.

“Ik stemde ermee in, omdat we elkaar goed kenden. Maar ik waarschuwde haar dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan en haar zoon op tijd moest ophalen.”


Op een dinsdag hadden we alles in de auto geladen en ik besloot om het jongetje gewoon mee te nemen. We woonden toen in Birmingham en reden naar Londen.


“We verbleven in een hotel in Londen. Het was geweldig, ik heb een hele week met het ventje doorgebracht en hij was erg lief.”


“Maar zijn moeder wist niet waar haar kind was intussen. Ik had niet eens haar telefoonnummer. Als ik haar wilde spreken, ging ik gewoon bij haar langs.”


“Bovendien had ik mijn telefoon niet meegenomen op vakantie. Dus kocht ik een kaart en schreef daarop dat we op vakantie waren.”


Na een heerlijke week vakantie was het tijd om naar huis terug te keren. De vrouw vreesde de woede van haar buurvrouw, maar die bleek niet boos te zijn.


“De moeder van het jongetje had zelfs de politie niet gebeld en was blij dat haar kind veilig terug was. Ik heb mijn excuses aangeboden en ze heeft ze geaccepteerd.”


Op TikTok plaatste een Britse vrouw een video met een opmerkelijk verhaal…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven